Πανέμορφα χιονισμένα χωριά μέσα σε χιονισμένα γλαστράκια! Λάτρεψα αυτά τα γλαστράκια που μπορούν να γίνουν όμορφα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για το σπίτι σας ή και ένα υπέροχο δώρο!

 

 

 

Για να τα δημιουργήσω χρησιμοποίησα πήλινα γλαστράκια με vintage όψη από την Natural Collection σε διάφορα μεγέθη που μπορείτε να βρείτε εδώεδώ και εδώ.

Τα γέμισα με γάζα την οποία βούτηξα σε διάφανο σκληρυντικό υφάσματος ARTEX. Αφού στέγνωσε άπλωσα στο πάνω μέρος τη νέα πάστα με ίνες Fiber Paste της Pentart, η οποία δουλεύεται και στέκεται τόσο καλά που μπορείτε να μιμηθείτε ότι το χιόνι «πέφτει» από το γλαστράκι!

Στη συνέχεια έβαψα ξύλινα μικρά σπιτάκια με χρώματα κιμωλίας Dekor Paint Soft Pentart και τα τοποθέτησα στα γλαστράκια, ενώ χρησιμοποίησα και φυσικά κλειστά κουκουναράκια για «δέντρα» αλλά και κλαδάκια. Ακόμα τοποθέτησα μεταλλικούς «σκουριασμένους» τάρανδους  και πρασινάδα moss! Όλα αυτά ενώ η πάστα ήταν ακόμα υγρή καθώς κολλούσαν πανεύκολα πάνω!

Όλα αυτά τα «χιόνισα» πάλι με Fiber Paste αλλά και με την πολύ ελαφριά πάστα διαμόρφωσης  Light Modelling PastePentart που δουλεύεται πολύ εύκολα. Στο τέλος έριξα φυσικά το απαραίτητο γκλίτερ!

Ολοκλήρωσα με όμορφες κορδελίτσες και σπάγκους για το γλαστράκι, τα οποία φυσικά και τα χιόνισα και πάλι!!

Ελπίζω να σας αρέσουν!
Μάγια

 

Πες μας το σχόλιο σου