Τρόποι Αποστολής

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών

 

Χρόνος παράδοσης προϊόντων

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παραδίδονται τις επόμενες 2-5 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως του προορισμού που επιλέγετε. Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή  9.00 – 19.00.

Σημείωση:

Όλες οι παραγγελίες συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων κατά τη μεταφορά, δεν αναλαμβάνουμε όμως τυχόν φθορές. Σε περίπτωση φθορών (π.χ. σπασίματα) απευθυνθείτε στην εταιρεία courier.

Παραλαβή απ’ το κατάστημα 

Παραγγείλτε ό,τι θέλετε από το eshop μας www.decomagia.gr ή τηλεφωνικά στο 2109713840 και παραλάβετε στο κατάστημά μας αφού σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη


Πιθανές Χρεώσεις Μεταφορικών (Ελλάδα)
Ενδεικτικός πίνακας μεταφορικών για Ελλάδα.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αντικαταβολής !

Βάρος σε κιλά ή όγκο        Έξοδα Ελλάδα 
   
1-3 3,00€
3-5 4,50€
5-7 5,50€
7-10 7,50€
10-15 11,50€
15 + 0,60€ κάθε κιλό

Το θετικό είναι πως δεν χαρακτηρίζονται περιοχές ως δυσπρόσιτες, όλες εξυπηρετούνται το ίδιο χωρίς εξτρά έξοδα !

Τρόποι πληρωμής

  1. Μέσω αντικαταβολής στον courier κατά την παράδοση .
  2. Πληρωμή μέσω paypal, (έξοδα συναλλαγής 3,00)
  3. Παραλαβή από το κατάστημα δωρεάν.

Όροι παράδοσης

-Για διαφορετική επιθυμία του πελάτη, ως προς την αποστολή μπορεί να μας ενημερώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.

Ελάχιστη παραγγελία 5,00 ευρώ

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολές για παραγγελίες μόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος decomagia.gr (όχι τηλεφωνικές ή email), άνω των 45€ και βάρος (πραγματικό & ογκομετρικό) για δέματα μικρότερα των 3 κιλών για όλη την Ελλάδα και έως 5 κιλά για την Αθήνα. Με τις συνεργαζόμενες courier, Γενική Ταχυδρομική ή Acs.
Παραγγελίες κάτω των 45 € ή άνω των 3 κιλών (πραγματικό & ογκομετρικό) επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, το ύψος των οποίων προσδιορίζεται με ακρίβεια κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Ενδεικτικές χρεώσεις μεταφορικών Κύπρος

  Βάρος(Kg) Έξοδα Κύπρος
έως 2 (courier 5-7 ημέρες) 8,50€
έως 4 (courier 5-7 ημέρες) 10,00€
έως 5 (courier 5-7 ημέρες) 11,00€
έως 10 (courier 5-7 ημέρες) 18,50€

-Αντικαταβολή για Κύπρο δεν υποστηρίζεται, πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης. Δυσπρόσιτες περιοχές παραδόσεις κατόπιν συνεννόησης.
-Το ύψος των εξόδων αποστολής προσδιορίζεται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
*Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση

Πολιτική ακύρωσης/επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται της περιγραφής του αρκεί ο αγοραστής να ενημερώσει άμεσα το κατάστημα μας (εντός 2 ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων από τον πελάτη και με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς). To προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί. To κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση ζημιών στα προϊόντα κατά την μεταφορά τους. Τα προϊόντα ταξιδεύουν με κίνδυνο και ευθύνη του πελάτη.

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων. Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με πίστωση του ποσού για αντικατάσταση του είδους με άλλο προϊόν σε επόμενη αγορά.

Ακύρωση και επιστροφή Παραγγελίας: Δίνεται η δυνατότητα της ακύρωσης της παραγγελίας, εφόσον δεν έχει αναχωρήσει από το κατάστημα. Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την έναρξη της αποστολής, επιβαρύνεστε με τα αντίστοιχα έξοδα. Η ακύρωση μπορεί να γίνει είτε μέσω e-mail, στο info@decomagia.gr είτε τηλεφωνικά στο 210-9713840 Εάν έχει ήδη πληρωθεί το ποσό της παραγγελίας τότε τότε η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τη μορφή πίστωσης του ποσού για αντικατάσταση του είδους με άλλο προϊόν σε επόμενη αγορά.

Είναι εφικτή ακόμα και η μερική ακύρωση της παραγγελίας με αφαίρεση προϊόντων, εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή.