Εδώ και αρκετό καιρό, μου αρέσουν ιδιαίτερα τα natural στοιχεία στα έργα. Έτσι, ήθελα να συνδυάσω κάποια natural δισκάκια ως βάση και να τα μετατρέψω σε κάδρα και την πολύ αγαπημένη μου σειρά χαρτιών scrapbooking της Stamperia, Winter Botanic, που περιέχει πολύ ιδιαίτερες παραστάσεις χειμωνιάτικων βοτάνων σε όμορφα ζεστά χρώματα.

Με πολύ απλές κινήσεις το αποτέλεσμα με ενθουσίασε. Δημιούργησα μια συλλογή από κάδρα με φόντο χαρτιά της Winter Botanic με συνεχόμενα μοτίβα και μικρότερες παραστάσεις «μπροστά».

 

Μάλιστα, τα χαρτιά μου τα «κέρωσα» με το διάφανο κερί παλαίωσης Finishing Wax της Pentart. Έτσι, θα είναι προστατευμένα ενώ απέκτησαν και μια πολύ ωραία βελούδινη υφή!

Σε κάποια από τα κάδρα εφάρμοσα με το εργαλείο της Bosch πρόκες, πέρασα συρματάκι  και στερέωσα natural πήλινα κεφαλάκια ταράνδου καθώς και πήλινες κουκουβάγιες.

Ολοκλήρωσα τρυπώντας με το ΙΧΟ της Bosch τις πίσω πλευρές των κάδρων και βάζοντας λαμάκια για να μπορώ να τα κρεμάσω.

Όταν τελείωσα- και χωρίς να έχω καθόλου αυτό στο μυαλό μου όταν ξεκινούσα -είχα πλέον μπροστά μου μια συλλογή που μου θύμιζε ταπετσαρίες από αυτές που βλέπουμε στα σπίτια της χιονισμένης βόρειας αμερικάνικης επαρχίας με τα «βαριά» μοτίβα και τα κεφάλια των ταριχευμένων ταράνδων να προεξέχουν!

Και κάπως έτσι νομίζω ότι ένα καινούργιο στυλ αρχίζει να γίνεται το αγαπημένο μου!

Περιμένω και την δική σας γνώμη γι’ αυτό το νέο στυλ που δοκιμάζω!

 

Φιλικά,

Μάγια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πες μας το σχόλιο σου