Αυτό το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου, συναντήθηκαμε ξανά για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι στο Hobby Show Decomagia για μια δωρεάν παρουσίαση!

Σε αυτήν επιλέξαμε να στολίσουμε μια πραγματική κολοκύθα ζωγραφίζοντάς την με easy painting! Αν και στην Ελλάδα δεν έχουμε τη γιορτή του Halloween ήθελα να φτιάξω κάτι πάνω σε ένα φυσικό προϊόν, όπως είναι η κολοκύθα, και να του δώσω ένα πιο χαρούμενο τόνο κι όχι το σκοτεινό που έχει συνήθως το Halloween. Έτσι αποφάσισα να δουλέψω με το easy painting, το οποίο είναι όπως λέει και η λέξη «εύκολη ζωγραφική». Ζωγραφίζουμε δηλαδή έχοντας «ξεπατικώσει» το σχέδιο με τα ειδικά μπουλίνια κι εμείς απλώς γεμίζουμε με χρώμα. Φυσικά, στο τέλος χρειάζονται και οι απαραίτητες σκιάσεις ώστε το σχέδιο να δείχνει πλήρες.

Ξεκίνησα καλύπτοντας την κολοκύθα με primer για dekor paint soft και στη συνέχεια την έβαψα με τα χρώματα κιμωλίας Dekor Paint Soft, ώστε να έχει πιο βελούδινο αποτέλεσμα και να μπορώ στη συνέχεια να της κάνω πολύ εύκολα παλαίωση.

Στη συνέχεια βρήκα ένα σχέδιο από περιοδικό το οποίο το αποτύπωσα με τα ειδικά μπουλίνια και ένα φύλλο γραφίτη στην επιφάνεια της κολοκύθας πολύ προσεκτικά.

Στην παρουσίαση διάλεξα να φτιάξω ένα γλυκό σπιτάκι. Αφού ξεπατίκωσα άρχισα να γεμίζω το σχέδιο με χρώματα Dekor Paint Soft.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα για τα παραθυράκια και τα φύλλα!

 

Σειρά είχε η παλαίωση. Η παλαίωση μπορεί να γίνει είτε με ακρυλικά χρώματα είτε με τα εξαιρετικά Pan Pastel που απλώνονται πολύ εύκολα και μας δίνουν τη σκιά που θέλουμε!

 

  

 

Στη συνέχεια τονίζουμε λίγο τις γραμμές
και τελειώνουμε με τρίψιμο!
 Έτοιμη η κολοκύθα μας!
                  

Ελπίζω να σας αρέσει! Τώρα δίνουμε ξανά ραντεβού την Τετάρτη στις 16.00 για την επόμενη δωρεάν παρουσίαση, όπου θα μάθουμε να κάνουμε χριστουγεννιάτικες μπάλες, για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα!

Μάγια

Πες μας το σχόλιο σου