Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βαρεθεί λίγο τις κορνίζες. Κάποιες είναι φυσικά μικρά έργα τέχνης, αλλά μερικές φορές θέλουμε να δούμε και κάτι διαφορετικό. Κι εκεί έρχεται το photoscrap, μια νέα τεχνική που πραγματικά με έχει κερδίσει!

To photoscrap «εκμεταλλεύεται» όλα όσα μας προσφέρει το scrapbooking και μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε έναν πολύ ξεχωριστό «καμβά» για τις αγαπημένες μας φωτογραφίες.

Η ιδέα είναι πολύ απλή, όμως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Χρησιμοποιούμε δύο, τρία ή και περισσότερα διαφορετικά χαρτιά scrapbooking και δημιουργούμε μια σύνθεση, ένα κολάζ, τοποθετώντας στο κέντρο της τη φωτογραφία που θέλουμε! Τόσα απλά κι όμως το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό!

Φυσικά, δεν σταματάμε μόνο στα χαρτιά! Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δαντέλες, υφάσματα, μελάνια, σφραγίδες, διακοσμητικά στοιχεία, λουλούδια, chipboards και ό,τι άλλο μας ταιριάζει για το έργο μας. Αν μάλιστα κολλήσουμε στο τέλος τη σύνθεσή μας σε ένα κομμάτι ξύλο τότε έχουμε την ιδανική κορνίζα για το έπιπλό μας ή ακόμα και για τον τοίχο μας!

Δοκιμάστε το και θα δείτε πόσο όμορφο είναι!

Φιλικά,
Μάγια.

 

*Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι επιλεγμένες από το διαδίκτυο.

Πες μας το σχόλιο σου