Μια εντυπωσιακή τεχνική που μπορεί να διακοσμήσει τα έργα μας είναι αυτή του Sospeso Trasparente καθώς δίνει μια τρισδιάστατη όψη. Την τεχνική αυτή επινόησε η Ιταλίδα Monica Allegro, την οποία θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο εργαστήριό μας για δυο μέρες, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Προλάβετε να κλείσετε θέσεις!

Η Monica, σε μια σπάνια επίσκεψη στη χώρα μας, θα μας μυήσει στην τεχνική του Sospeso Trasparente και θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε δυο διαφορετικά έργα κάθε μέρα.

Την Παρασκευή θα δημιουργήσουμε με την τρισδιάστατη αυτή τεχνική μια πιατέλα και ένα κολιέ, ενώ το Σάββατο ένα ξύλινο κουτί βιβλίου και ένα κολιέ. Δείτε πώς θα δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει έξι ώρες κάθε μέρα και φυσικά στο τέλος θα πάρετε τις δημιουργίες σας μαζί σας! Δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή και στις δυο μέρες του σεμιναρίου.


Η τεχνική Sospeso Trasparente
Η Monica Allegro, μια από τις πιο ενεργές καλλιτέχνες του decoupage στην Ιταλία, εμπνεύστηκε την τεχνική αυτή δίνοντας έτσι μια τελείως διαφορετική αισθητική τριών διαστάσεων στα διακοσμητικά στοιχεία των έργων μας.
Χρησιμοποιούμε ως πρώτη «ύλη» μοτίβα από χαρτοπετσέτα, ριζόχαρτο, χαρτί decoupage, ύφασμα, δαντέλα, τούλι ή  γάζα και με ειδικά υλικά και εργαλεία τα μετατρέπουμε σε τρισδιάστατα σχέδια.

Με την τεχνική αυτή μπορούμε φυσικά να στολίσουμε τις διάφορες δημιουργίες μας, αλλά μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε και αντικείμενα εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα με το Sospeso Trasparente.

Έτσι με το Sospeso, μπορείτε να κατασκευάσετε εξ αρχής μια πληθώρα από κοσμήματα, όπως κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και καρφίτσες, να στολίσετε τσάντες, ζώνες, στέκες, καπέλα, ακόμα και παπούτσια, αλλά και διακοσμητικές κατασκευές για το σπίτι.
Μπορείτε επίσης να δώσετε μια ξεχωριστή ομορφιά στο γάμο σας ή στη βάφτιση του παιδιού σας κατασκευάζοντας με το Sospeso Trasparente στέφανα, μπομπονιέρες, λαμπάδες, κουτιά βάπτισης και βιβλία ευχών.

Επιπλέον, μπορείτε να κατασκευάσετε μάσκες και καπέλα για τις Αποκριές, γιρλάντες, αλλά και χριστουγεννιάτικα στολίδια  και να στολίσετε  λαμπάδες και αυγά για το Πάσχα.

Πες μας το σχόλιο σου