Δημιουργήστε μοναδικά εφέ στις επιφάνειές σας με τα Metallic Transfer Foil. Τα Transfer Foil είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δώσετε το πιο εντυπωσιακό στοιχείο στα έργα σας!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ

Τι είναι τα Transfer Foil

Τα Transfer Foil είναι λεπτά μεταλλικά φύλλα σε μια σειρά από δεκάδες διαφορετικά σχέδια, τα οποία μπορούν να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια μεταμορφώνοντάς την!

Μεταμορφώστε τα έπιπλά σας από ξύλο, τις πήλινες γλάστρες σας, κάθε ξύλινο αντικείμενο, καμβά, γυαλί, plexiglass ακόμα και τους τοίχους σας και πολλά ακόμα! Μπορείτε ακόμα να τα μεταφέρετε και σε ύφασμα αρκεί να υπάρχει η αντίστοιχη ένδειξη μέσα στο προϊόν (Σε όλα τα transfer foil που μεταφέρονται σε ύφασμα υπάρχει η αντίστοιχη ένδειξη).

*Το Decomagia είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Metallic Transfer Foil στην Ελλάδα!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ

Οδηγίες:

  • Εφαρμόστε στην επιφάνεια μια στρώση Κόλλας μεταφοράς (βρείτε την ΕΔΩ) και αφήστε την να «στεγνώσει». Αρχικά η κόλλα θα είναι γαλακτώδης και όταν είναι έτοιμη θα γίνει διαφανής. Στην πραγματικότητα η κόλλα δεν θα στεγνώσει, αλλά θα μείνει κολλώδης έτσι ώστε να μπορέσετε να μεταφέρετε το σχέδιο του Transfer Foil.
  • Όταν η κόλλα έχει στεγνώσει απλώστε προσεκτικά πάνω στην επιφάνεια το Transfer Foil με το μοτίβο (την… όμορφη πλευρά) προς τα πάνω. Προσοχή να μην ζαρώσει το Transfer Foil!
  • Με ένα ύφασμα ή ένα μαλακό βουρτσάκι για ρούχα πιέστε προσεκτικά και ομοιόμορφα το φύλλο στην επιφάνεια μέχρι να φύγουν τυχόν φυσαλίδες αέρα και το Transfer Foil να απλωθεί καλά πάνω στην επιφάνεια.
  • Σηκώστε σιγά σιγά την άκρη του Transfer Foil και ελέγξτε αν έχει αποτυπωθεί πλήρως. Αν όχι, τοποθετήστε ξανά το Transfer Foil στην επιφάνεια και πιέστε λίγο ακόμα με το ύφασμα ή το βουρτσάκι.
  • Όταν είναι έτοιμο αφαιρέστε προσεκτικά το Transfer Foil από την επιφάνεια.
  • Η επιφάνειά σας θα έχει μεταμορφωθεί με ένα μοναδικό μοτίβο!

Μετά την εφαρμογή προστατέψτε την επιφάνειά σας με το αγαπημένο σας βερνίκι. Πριν εφαρμόσετε το βερνίκι δοκιμάστε σε μια γωνία να βεβαιωθείτε ότι δεν θα «αντιδράσει» με την επιφάνεια του Transfer Foil.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ

Μεταμορφώστε τα ρούχα σας

Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο Transfer Foil για να μεταμορφώσετε και τα ρούχα σας! Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία όπως και στις υπόλοιπες επιφάνειες περνώντας κόλλα στην επιφάνεια. Μόλις αυτή διαφανήσει απλώστε το Transfer Foil, απλώστε από πάνω του μια κόλλα ψησίματος και σιδερώστε την επιφάνεια. Αφήστε το να κρυώσει μόνο του και να σταθεί για περίπου 30-40 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε το φύλλο και δείτε το σχέδιό σας στο ύφασμα! Μπορείτε να πλύνετε το ύφασμα στο χέρια ή στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα (προτείνουμε στο χέρι για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα).

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Οι εφαρμογές του Transfer Foil δεν σταματούν εδώ! Η δημιουργός των Transfer Foil, Τζεν Φέργκιουσον έχει πάντα να προτείνει νέες ιδέες και μπορείτε να ακολουθήσετε την σελίδα της στο YouTube για δεκάδες δωρεάν tutorial. Δειτε ΕΔΩ.

Μερικές ακόμα τεχνικές…

Τεχνική Pouncing

Γι’ αυτήν την τεχνική θα πρέπει αρχικά να τσαλακώσετε το Transfer Foil σε μια μπάλα. Σιγουρευτείτε ότι η καλή πλευρά του Transfer Foil είναι μέσα στην «μπάλα» και η πίσω πλευρά του φαίνεται απέξω. Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να «χτυπάτε» ή να πιέζετε την μπάλα πάνω στην επιφάνεια που πριν έχετε περάσει την κόλλα. Αλλάζετε συνεχώς την μπάλα ώστε να αποτυπώσετε σιγά σιγά όλο το μοτίβο. Αυτή είναι μια ιδανική τεχνική για να αποτυπώσετε Transfer Foil διαφορετικών χρωμάτων και να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο εφέ.

Τσαλακωμένη τεχνική (Crinkle technique)

Για την τεχνική αυτή θα πρέπει πρώτα να τσαλακώσετε καλά το Transfer Foil και στη συνέχεια να το ανοίξετε ξανά και να το απλώσετε στην επιφάνεια που πριν έχετε περάσει την κόλλα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσετε την κλασική μέθοδο πιέζοντας με ένα πανάκι το Transfer Foil στην επιφάνεια ώστε να μεταφέρετε το μοτίβο. Με αυτήν την τεχνική μπορείτε να δημιουργήσετε πιο αντικέ λουκ με το Transfer Foil σας!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ

Comments (1)

  1. MARAVILHOSO!!!

    13 Ιουλίου 2022 Post by Maria luisa Vaz Freire

Πες μας το σχόλιο σου