Το απόγευμα της Παρασκευής μαζευτήκαμε στο Decomagia Hobby Show και η Μάγια μας έδειξε πώς μπορούμε να συνδυάσουμε τα φυσικά υλικά της συλλογής Natural Collection σε μια χριστουγεννιάτικη κατασκευή mix media!
 
To αποτέλεσμα ήταν αυτό! Μια πολύ ιδιαίτερη σύνθεση με φυσικά στοιχεία, αλλά και γκλίτερ, την οποία τοποθετήσαμε σε ένα διαφορετικό κάδρο… έναν δίσκο! Εφαρμόζοντας ένα κρεμαστράκι μπορούμε με το έργο μας να στολίσουμε τον τοίχο μας!

 

 

Δείτε βίντεο με το έργο:

 

 
 
 

Ας τα πάρουμε όμως απο την αρχή!

 
Πριν ξεκινήσουμε, η Μάγια διάλεξε πανέμορφα στοιχεία από την Natural Collection, τα οποία είναι από 100% φυσικές πρώτες ύλες, όπως καρποί δέντρων, αποξηραμένα λουλούδια, πραγματικό ξύλο κ.α.
 
 


Φυσικά στο πλευρό μας είχαμε όπως πάντα την αγαπημένη μας Pentart με τα μοναδικά χημικά της προϊόντα.


Χρησιμοποιήσαμε ως βάση ένα χαρτί scrapbooking, το οποίο κόψαμε ακριβώς ώστε να χωρέσει ακριβώς στον τετράγωνο ξύλινο δίσκο της συλλογής Natural Collection. Στο κέντρο του χαρτιού με ένα μεγάλο στρογγυλό αντικείμενο ζωγραφίζουμε έναν κύκλο πάνω στον οποίο θα φτιάξουμε το στεφανάκι μας!

Ξεκινήσαμε αποτυπώνοντας ένα στένσιλ της Stamperia με τη μοναδική ολοκαίνουργια Stencil Paste της Pentart. Η πάστα αυτή έχει ιδανική υφή, για να εφαρμόζεται σε στένσιλ και δίνει ένα ελαφρώς ιριδίζον αποτέλεσμα.

 
Το αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι:
 
 
Στο σημείο που έχουμε χαράξει τον κύκλο απλώνουμε το… θαυματουργό Heavy Body Gel της Pentart με ένα πινελάκι ή μια σπατουλίτσα. Το τζελ αυτό εκτός από τις δεκάδες χρήσεις που έχει είναι και ιδανικό ως κόλλα! Με αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν τα πάντα, ακόμα και τα πιο βαριά!
 
Πάνω στο σημείο που βάλαμε το Heavy Body Gel, χρησιμοποιούμε καφέ και λευκό χόρτο ως βάση για το στεφάνι μας.
 
Στη συνέχεια επιλέγουμε διάφορα στοιχεία για να διακοσμήσουμε το στεφανάκι μας. 
 
Φυσικά όλα τα κολλήσαμε με το Heavy Body Gel, τοποθετώντας στο κάθε ένα στοιχείο λιγο τζελ με μια σπατουλίτσα και μετά κολλώντας το!
Επιλέγουμε 3D Balls σε διάφορα μεγέθη και τα ρίχνουμε όπου υπάρχει ακόμα νωπό το Heavy Body Gel. Τα τρισδιάστατα στοιχεία κολλάνε δίνοντας ένα ανάγλυφο εφέ.
 
Με ένα πινελάκι απλώνουμε σε επιλεγμένα σημεία τα νέα πολύ ιδιαίτερα χρώματα της Pentart, Glamour, τα οποία έχουν την ιδιότητα να είναι πολύ έντονα κι έτσι να δένουν αρμονικά με το σύνολο. Μπορούμε ακόμα να ψεκάσουμε λίγο νερό πάνω στο χρώμα για να το κάνουμε ακόμα πιο ανάλαφρο.
Το αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι:
Επιλέγουμε και μια πιο σκούρα απόχρωση Glamour. Με αυτήν μπορούμε να τονίσουμε και τις δύο γωνίες του χαρτιού, για να δώσουμε βάθος.
 
Στο τέλος, στο κέντρο του στεφανιού μας θα τοποθετήσουμε ένα κεραμικό αγγελάκι, το οποίο θα κολλήσουμε φυσικά με Heavy Body Gel.
 
Για να το ενσωματώσουμε στο υπόλοιπο έργο, θα απλώσουμε γύρω του λίγη Heavy Body Gel και εκεί θα ρίξουμε λεπτά 3D Balls, χρυσόσκονη, γυαλάκια!
 
Διαλέγουμε μια κορδέλα από λινάτσα, την κάνουμε φιόγκο και την κολλάμε στο πάνω μέρος του έργου μας με Heavy Body Gel!
 
Φυσικά σε όλο το έργο μας ρίχνουμε χρυσόσκονη!  Όλη την σύνθεση την τοποθετούμε στον δίσκομας, όπου πριν έχουμε απλώσει Heavy Body Gel και είμαστε έτοιμοι!
 
 
 

 

Tα υλικά Pentart που χρησιμοποιήσαμε
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Καλές δημιουργίες!

Πες μας το σχόλιο σου