Τον τελευταίο καιρό μου αρέσει ιδιαίτερα να πειραματίζομαι με πάστες και διάφορα χημικά υλικά, όπως το εφέ σκουριάς και οι πατίνες.
 
Κάπως έτσι προέκυψε και το συγκεκριμένο μπούστο τελείως από το… πουθενά!
 
Το μπούστο αυτό για χρόνια παρέμενε στο εργαστήρι μου μισοτελειώμενο από ένα άλλο έργο που είχα ξεκινήσει. Αφού εκείνο δεν προχωρούσε, αποφάσισα να το αλλάξω τελείως!
 
Αφού αστάρωσα όλο το μπούστο για να καλύψω την προηγούμενη δουλειά, διάλεξα μερικά μεγάλα και εντυπωσιακά ξυλόγλυπτα που από καιρό ήθελα να χρησιμοποιήσω και τα κόλλησα και στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του μπούστου.

 

 

 
Με την πολύ ιδιαίτερη τεχνική 3D painting έφτιαξα τα τρισδιάστατα λουλούδια της βάσης, ενώ τους έδωσα μια πολύ διαφορετική όψη με εφέ σκουριάς!
 
Όλο μου το έργο το πέρασα με υγρό φύλλο χρυσού και χρυσή πατίνα σε σκόνη. Το αγαπημένο μου όμως σημείο είναι τα πράσινα φυλλαράκια που δίνουν μια φωτεινότητα σε όλο το έργο και έχουν αυτό το έντονο χρώμα χάρη στις νέες πατίνες Wax Paste της Pentart που είναι απόλυτα καλυπτικές και μπορούν να χρωματίσουν εντελώς το έργο μας.
 
Ευχαριστήθηκα πολύ τη δουλειά με αυτό το μπούστο και ελπίζω να σας αρέσει και εσάς το αποτέλεσμα που είναι λίγο διαφορετικό από όσα μπούστα έχω κάνει ως τώρα!
 
Περιμένω να δω και τα δικά σας έργα ακόμα και σε άλλες επιφάνειες! Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες σας είτε εδώ, είτε στη σελίδα μας στο Facebook!
 
Καλές δημιουργίες,

 

Μάγια


Τα υλικά που χρησιμοποίησα μπορείτε να τα δείτε πατώντας πάνω στα ονόματά τους

 

 

 

 

 

 

Πες μας το σχόλιο σου