Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΚΛΑΔΙΑ ΕΛΙΑΣ ΑΠΟ FOAMIRAN ΚΑΙ ΣΠΑΓΚΟ

12 Οκτωβρίου 2018 @ 17:00 - 21:00

Δωρεάν

Βρισκόμαστε πλέον στην εποχή όπου η ελιά έχει την τιμητική της και δεν θα μπορούμε να μην δημιουργήσουμε ένα έργο έχοντας στο επίκεντρο αυτό το δεντρο – σύμβολο!

Η δημιουργός Ιωάννα Μπέτσα μας καθοδηγεί για να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό μπουκάλι, το οποίο θα στολίσουμε με καρπούς και κλαδιά ελιάς που θα φτιάξουμε μόνοι μας από το «μαγικό» υλικό Foamiran! Ακόμα, το μπουκάλι μας θα το ντύσουμε με σπάγκο για ένα πιο φυσικό στυλ

ΛΙΣΤΑ ΥΛΙΚΩΝ

Στο σεμινάριο αυτό εσείς δεν έχετε παρά να φέρετε τα υλικά, τα οποία θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί από το κατάστημά μας είτε παλιότερα είτε την μέρα του σεμιναρίου, όπως αναφέρονται στην παρακάτω λίστα υλικών.

1 μπουκάλι γυάλινο

Foamiran κλασικό, ένα φύλλο πράσινο

Σπάγκο

Heavy Body Gel

Συρματάκια πράσινα

Αλουμινόχαρτο

Ακρυλικά χρώματα, πράσινο και μπλε

Πιστόλι σιλικονης και στικ σιλικόνης

Ψαλίδι

Πινέλο γενικής χρήσης

Σπάτουλα

Κοφτάκι

Κρυσταλλάκια και πέτρες διακοσμητικές (προαιρετικά)

Λίγο ύφασμα λινό

Λίγη δαντέλα

Ποδιά

Ψαλίδι

Μωρομάντηλα

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”49″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Οκτωβρίου 2018
Ώρα:
17:00 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia