Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ: PENTART & DECOMAGIA GREECE TOUR 13/10

13 Οκτωβρίου 2018 @ 10:00 - 14:00

Δωρεάν
Ετοιμαστείτε για δύο εβδομάδες τέχνης σε όλη την Ελλάδα!
 
Το Decomagia διοργανώνει μαζί με την Pentart για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα μοναδικό Pentart Tour και ταξιδεύουμε σε πέντε πόλεις της Ελλάδας μεταφέροντας στις αποσκευές μας έμπνευση, ιδέες, τέχνη και αστείρευτη όρεξη για δημιουργία!
Και το καλύτερο; Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ ως ευγενική χορηγία της Pentart και του Decomagia, ενώ μας περιμένει μια δωρεάν παρουσίαση και διαγωνισμός για πέντε πακέτα υλικών της Pentart!
 
Η δημιουργός και δασκάλα του Decomagia, Μάγια Ζαγκόρσκα και ο δάσκαλος της Pentart, Βασίλης Κοντός έρχονται στην Αθήνα το Σάββατο 13/10 για να δημιουργήσουν μαζί μας ξεχωριστά έργα με τα μοναδικά προϊόντα της εταιρείας Pentart.
 
 
Ακόμα, η Μάγια και ο Βασίλης θα ταξιδέψουν στο Αίγιο στο εργαστήρι Ιωάννου & ΣΙΑ (8/10-ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
 
τον Βόλο στο Εργαστήρι Έκφραση (10/10 –ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
 
το Ηράκλειο Κρήτης στο Εργαστήρι Χειροκάμωτο (15/10- ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
 
και στην Θεσσαλονίκη στο Εργαστήρι Flios Art (17/10 – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)!
 
 
Ο κάθε συμμετέχων έχει δυνατότητα συμμετοχής σε ένα μόνο από τα δύο σεμινάρια ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερο κόσμο να δημιουργήσει!
Με την Μάγια θα δημιουργήσουμε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη κατασκευή με όμορφα σπιτάκια σε mix media στυλ με… πολύ χιόνι και γκλίτερ μέσα σε ένα κουτί που θα στολίσουμε με χαρτιά scrapbooking! Στο έργο μας θα χρησιμοποιήσουμε ολοκαίνουργια υλικά της Pentart, όπως τις πάστες Moss και Fiber Paste, για να δημιουργήσουμε ξεχωριστά εφέ!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”54″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Με τον Βασίλη θα δημιουργήσουμε ένα ρολόι τοίχου συνδυάζοντας το decoupage με την τεχνική του κολάζ από καλούπια με πηλό και δίνοντας μοναδικές πινελιές με τις νέες πατίνες της Pentart και τα 3D Dekor Pen. (Δείτε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή για το μάθημα του Βασίλη ΕΔΩ)
*Tο μόνο που δεν περιλαμβάνεται στο σεμινάριο είναι ο μηχανισμός του ρολογιού και οι δείκτες

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”55″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

*Στο τέλος των σεμιναρίων ο κάθε συμμετέχων θα πάρει μαζί του την κατασκευή του!

 
Και δεν σταματάμε εκεί! Ενδιάμεσα από τα δύο σεμινάρια η Μάγια σε μια ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ για ΟΛΟΥΣ στις 15.30-16.30 (Δείτε αναλυτικά και δηλώστε συμμετοχή στην παρουσίαση ΕΔΩ) θα μας δείξει όλες τις δυνατότητες των ολοκαίνουργιων χρωμάτων της Pentart, Fabric and Leather Paint με το οποία μπορούμε να βάψουμε οποιαδήποτε επιφάνεια από ύφασμα, δέρμα και δερματίνη και έχουν τέλεια εφαρμογή! Βάψτε παλιές δερμάτινες και υφασμάτινες τσάντες, βαλίτσες, μπλούζες, παπούτσια, μαξιλάρια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστειτε! Η Μάγια θα μας δείξει πώς να το κάνουμε! Και ένα μπόνους για το τέλος: Οι συμμετέχοντες στην δωρεάν παρουσίαση θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν πέντε πακέτα με τα μοναδικά υλικά της Pentart.
Σας περιμένουμε για μια ημέρα ατελείωτης δημιουργίας!
Δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο της Μάγιας μόνο ηλεκτρονικά από την επιλογή ΚΡΑΤΗΣΗ στο κάτω μέρος της σελίδας .
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο μάθημα του Βασίλη δείτε ΕΔΩ
*Υπενθυμίζουμε ότι ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ένα απο τα δύο σεμινάρια. Ωστόσο όλοι μπορείτε να παραβρεθείτε στην ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ (Δείτε ΕΔΩ)
 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Οκτωβρίου 2018
Ώρα:
10:00 - 14:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia