Είμαστε τουλάχιστον ενθουσιασμένοι που το εργαστήρι μας αποκτά ακόμα μια ταλαντούχα δασκάλα! Μια από τις καλύτερες καλλιτέχνες του φελτ και του μαλλιού στην Ελλάδα, η Στέφη του Stefis Felt, από τον Μάρτιο θα είναι και επίσημα δασκάλα στην μεγάλη παρέα του Hobby Show Decomagia!
 
Φουλάρι cobweb με καρφίτσα-λούλουδι (λεπτομέρεια)
Η Στέφη με πρώτη ύλη το μαλλί και το φελτ θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε πανέμορφα έργα από καρφίτσες μέχρι και πολύ ξεχωριστές τσάντες, κολιέ και φουλάρια!
 
Η Στέφη ξεκινά τα μαθήματά της στο εργαστήρι μας τον Μάρτιο με τέσσερα πολύ ξεχωριστά μαθήματα, όπου θα μάθουμε την τεχνική τόσο του υγρού όσο και του στεγνού φελτ, ενώ ήδη ετοιμάζουμε τα μαθήματα του Απριλίου με έντονο το… πασχαλινό άρωμα!
Καρφίτσα, μάθημα κατάλληλο για αρχάριους!

 

(Δείτε τα σεμινάρια πατώντας πάνω στις ονομασίες των μαθημάτων ή τις φωτογραφίες)

Στο πρώτο μάθημα του Μαρτίου θα δημιουργήσουμε μια πολύ όμορφη καρφίτσα, ένα έργο κατάλληλο για αρχάριους ώστε να αρχίσουμε σιγά σιγά να μαθαίνουμε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη τεχνική. Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο φουλάρι cobweb με το λουλούδι του-καρφίτσα, κολιέ σε στυλ μωσαϊκό και ένα πολύ ιδιαίτερο αξεσουάρ λαιμού-εξωτικό λουλούδι που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

 

Κολιέ σε στυλ μωσαϊκό
 
Εντυπωσιακό αξεσουάρ λαιμού
Παράλληλα, στο κατάστημά μας από τι αρχές Μαρτίου εγκαινιάζουμε ένα νέο τμήμα με είδη φελτ και μαλλιού, το οποίο θα είναι το πλήρες της αγοράς και στις καλύτερες τιμές!

 

 
Σας περιμένουμε για να γνωρίσουμε μαζί αυτήν την νέα τεχνική στο εργαστήρι μας και να δημιουργήσουμε πανέμορφες και πρωτότυπες δημιουργίες πάντα με την πολύτιμη βοήθεια της Στέφης!
Φουλάρι cobweb

Πες μας το σχόλιο σου