Με μεγάλη μας χαρά σας συστήνουμε ένα ολοκαίνουργιο  προϊόν το οποιο μας βοηθά να δημιουργούμε λουλούδια πιο αληθινά… και από τα αληθινά: το Foamiran!

Το μοναδικό αυτό αφρώδες υλικό που μπορείτε πλέον να το βρείτε αποκλειστικά στην Ελλάδα από το Decomagia Hobby Show (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) μπορεί να δουλευτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσει τα πιο αληθοφανή «ψεύτικα» λουλούδια διατηρώντας κάθε λεπτομέρεια των πετάλων των λουλουδιών, αλλά να δημιουργήσουμε και τα δικά μας λουλούδια σε σχέδια και αποχρώσεις που δεν υπάρχουν στη φύση καθώς και λουλούδια σε vintage στυλ!

Το Foamiran μπορούμε να το κόψουμε με το χέρι, αλλά και με τις μήτρες των μηχανημάτων που χρησιμοποιούμε στο scrapbooking και τα ειδικά καλούπια του.

Το Foamiran έρχεται σε δύο ποιότητες, στο soft και το κανονικό. Στο soft υπάρχουν έντεκα διαφορετικές αποχρώσεις, ενώ στο κανονικό είκοσι δύο. Ωστόσο μπορούμε πολύ εύκολα να το χρωματίσουμε και να το σκιάσουμε με χρώματα λαδιού, παστέλ (soft και λαδιού), μελάνια και pan pastel.

Το αποτέλεσμα είναι λουλούδια πάρα πολύ φυσικά τόσο στην όψη όσο και στην υφή! Με αυτά τα λουλούδια μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές συνθέσεις σε ήδη υπάρχοντα έργα μας (βάζα, κουτιά κλπ)και στεφάνια, να τα χρησιμοποιήσουμε στο scrapbooking, σε διακόσμηση ρούχων, σε κοσμήματα ή ακόμα και να τα βάλουμε σε ένα βάζο για να στολίσουμε το σπίτι μας!

*Οι φωτογραφίες προέρχονται από έργα της δημιουργού Lina Shevts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πες μας το σχόλιο σου