Όπου κι αν βρίσκεστε μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε μια σειρά από δεκάδες online σεμινάρια του Decomagia μέσα από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σας!

Ελάτε κι εσείς στον κόσμο του Decomagia Academy!

Εδώ θα βρείτε δεκάδες δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια από τη Μάγια Ζαγκόρσκα και τους καταξιωμένους δασκάλους μας με αναλυτικά βίντεο και επεξηγήσεις ! Ακόμα, θα βρείτε όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε κι εσείς! Επιπλέον, θα βρείτε και ορισμένα επί πληρωμή μαθήματα για ακόμα πιο εξειδικευμένες γνώσεις!

Η διαδικασία για να μπείτε κι εσείς στον κόσμο του Decomagia Academy είναι πολύ απλή και μπορείτε να δείτε παρακάτω:

ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

  1. Μπαίνετε από κινητό, τάμπλετ ή υπολογιστή στο Decomagia Academy πατώντας ΕΔΩ. Την πρώτη φορά θα πρέπει να κάνετε ένα λογαριασμό στην πλατφόρμα μας ακριβώς όπως κάνετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, το email σας κλπ
  2. Επιλέγετε “Εγγραφή/Sign Up

Αν είστε από υπολογιστή θα δείτε αυτό και βρίσκετε την εγγραφή πάνω δεξιά:

Αν είστε από κινητό θα πατήσετε τις 3 γραμμές πάνω δεξιά και θα βρείτε την επιλογή:

 

3. Αφού πατήσετε την Εγγραφή θα σας ανοίξει το πεδίο ώστε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Θα πρέπει να βάλετε το όνομά σας, το email σας και έναν κωδικό της επιλογής σας. Μην ξεχάσετε να κλικάρετε την επιλογή ότι συμφωνείτε στους όρους χρήσης.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν σας βγάλει επιλογή η συσκευή να απομνημονεύσει την συσκευή σας επιλέξτε ΝΑΙ. Έτσι, θα μπορείτε να είστε πάντα συνδεδεμένοι και δεν θα χρειάζεται να βάζετε κάθε φορά τον κωδικό σας!

Και από υπολογιστή και από κινητό θα δείτε αυτό:

Μόλις πατήσετε Εγγραφή/Sign Up θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης και ακολουθώντας το θα έχετε εγγραφεί στην πλατφόρμα του Decomagia Academy! Αν δεν βρείτε το email μέσα σε δέκα λεπτά μην ξεχάσετε να ελέγξετε και τα ανεπιθύμητα!

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Αφού συνδεθείτε στην πλατφόρμα μας θα δείτε όλα μας τα μαθήματα και θα μπορειτε να εγγραφείτε στο καθένα ξεχωριστά! Εφόσον είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα του Decomagia Academy, απλώς κάνετε κλικ στο μάθημα που σας ενδιαφέρει, πατάτε Εγγράψου τώρα στο συγκεκριμένο μάθημα που θέλετε και αμέσως εγγράφεστε κι έχετε πρόσβαση σε αυτό!

Παράδειγμα:

Αν πρόκειται για μάθημα επί πληρωμή θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την αγορά του μαθήματος με μια πιστωτική/χρεωστική κάρτα, αφού έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό που έχετε στην πλατφόρμα, και αμέσως θα αποκτήσετε πρόσβαση!


Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι δεν είστε συνδεδεμένος πια στην πλατφόρμα το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπορέσετε να δείτε ξανά τα μαθήματα που έχετε επιλέξει ή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε καινούργια είναι να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας με το email και τον κωδικό που είχατε χρησιμοποιήσει την πρώτη φορά!

Θα πρέπει να επιλέξετε πάλι από πάνω δεξιά αυτή την φορά την επιλογή Σύνδεση/Log In

Αν είστε από υπολογιστή θα το βρείτε εδώ:

 

Αν είστε από κινητό θα το βρείτε εδώ:

Και μετά θα βάλετε τα στοιχεία σας και θα πατήσετε Σύνδεση/Log In:

Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας μην ανησυχείτε! Θα επιλέξετε την επιλογή “Ξέχασες τον κωδικό πρόσβασης” και θα σας σταλούν οδηγίες στο email σας! Μην ξεχάσετε να ελέγξετε και τα ανεπιθύμητα!

 

Ελάτε κι εσεις στον κόσμο του Decomagia Academy!

Comments (1)

  1. Υπεροχα

    22 Μαΐου 2021 Post by Λυκούρεση Χρύσα

Πες μας το σχόλιο σου