Μέσα από εκατοντάδες καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη, η εταιρεία Pentart, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των χημικών προϊόντων για τη τέχνη της decoupage και όχι μόνο, δημιούργησε τον κύκλο των Creative Artists επιλέγοντας πέντε καταξιωμένους δημιουργούς, οι οποίοι με τις τεχνικές τους και τις προτάσεις τους εμπνέουν για νέα προϊόντα και πρωτότυπα έργα. 


 
Ένας από αυτούς τους καλλιτέχνες είναι η Μάγια! Μαζί με τη Μπεάτα από την Πολωνία, την Τέα από την Κροατία, την Ραμόνα από τη Ρουμανία και τον Τίμι από τη Ρουμανία είναι οι Creative Artists της Pentart, οι οποίοι μοιράζονται τις ιδέες τους με τους μαθητές τους και βοηθούν στην εξέλιξη της τέχνης.

 
 
Στο πλαίσιο αυτό, η Μάγια, ως μέλος των Creative Artist, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαρτίου βρέθηκε στη Βουδαπέστη, τη βάση της Pentart, όπου παρέδωσε ένα ειδικό σεμινάριο στους συνεργάτες της εταιρείας (πάνω από 40 άτομα) μαθαίνοντάς τους πώς να φτιάχνουν με τη δική της ειδική τεχνική ένα μεγάλο πίνακα με μεικτές τεχνικές decoupage και scrapbooking.
                     

H Μάγια τους καθοδήγησε και τους έδειξε βήμα προς βήμα όλα όσα πρέπει να κάνουν για ένα τέλειο έργο και το αποτέλεσμα τους αντάμειψε όλους, δασκάλα και μαθητές!

                     

 
Στο τέλος, η Μάγια υπέγραψε και έδωσε στους συμμετέχοντες ειδικά πτυχία που επιβεβαίωναν τη συμμετοχή τους και την επιτυχία τους στο σεμινάριο!

                        

 
Ο πίνακας που δημιούργησε η Μάγια και οι μαθητές της στο σεμινάριο

 

 

Πες μας το σχόλιο σου