Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΜΠΑΛΕΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΠΑΡΟΚ (ΔΙΗΜΕΡΟ-ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗ)

29 Οκτωβρίου 2019 @ 11:30 - 14:30

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

One event on 30 Οκτωβρίου 2019 at 11:30

Δωρεάν

Η φετινή μας διακόσμηση θα είναι μπαρόκ!

Η Μάγια σε αυτό το διήμερο σεμινάριο μας καλεί να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές μπάλες σε στυλ μπαρόκ για τα Χριστούγεννα, αλλά και για όλον τον χρόνο!

Στο σεμινάριο αυτό θα δημιουργήσουμε τρεις μπαρόκ μπάλες χρησιμοποιώντας εντυπωσιακά καλούπια, πατίνες, χρυσώματα και υφασμάτινα στοιχεία με σκληρυντικά Artex, για να ταξιδέψουμε σε μια άλλη εποχή!

*Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν σεμινάρια ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗΣ από τη Μάγια για τα οποία δεν χρεώνεστε για την διδασκαλία και μόνο σας κόστος είναι τα υλικά του σεμιναρίου που θα πρέπει να αγοράσετε από το κατάστημά μας είτε την ημέρα του σεμιναρίου είτε να τα έχετε αποκτήσει νωρίτερα, όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω. Μαζί θα μάθουμε πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε σωστά για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Το ποσό του ενός ευρώ θα διατεθεί στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία Παναγία Ευαγγελίστρια.

Σύντομα θα ακολουθήσουν οι φωτογραφίες των έργων της Μάγιας…

ΛΙΣΤΑ ΥΛΙΚΩΝ

Τα παρακάτω υλικά που σας προτείνουμε είναι κάποια από τα βασικά για το έργο και ενδεικτικά του τι θα χρειαστούμε. Ωστόσο, την ώρα του μαθήματος η Μάγια θα σας καθοδηγήσει αν χρειαστείτε να βρείτε και επιπλέον κατάλληλα υλικά για τις μπάλες που θέλετε να δημιουργήσετε, ανάλογα με τις αποχρώσεις και τα σχέδια των καλουπιών.

Μπάλες plexiglass ή πλαστικές

Πηλός

Καλούπια

Πάστες

Πατίνες

Heavy body gel

Χρώματα απλά, μεταλλικά, Glamour, Delicate κ.α.

Mirror Mist

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση Θέσης» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Οκτωβρίου 2019
Ώρα:
11:30 - 14:30
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia