Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΑΝΕΛ BROCANTE ΜΕ TRANSFER ΚΑΙ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΗ (ΔΙΗΜΕΡΟ)

5 Δεκεμβρίου 2019 @ 17:00 - 21:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

One event on 6 Δεκεμβρίου 2019 at 17:00

Δωρεάν

Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο (5 και 6 Δεκεμβρίου) δημιουργούμε ένα εντυπωσιακό μεγάλο πανέλ μεγέθους 100x62cm σε μπροκάντε στυλ με την καθοδήγηση της Μάγιας Ζαγκόρσκα χρησιμοποιώντας την Brocante Powder από τη νέα σειρά προϊόντων Maja’s Memories.

Ακόμα, θα ολοκληρώσουμε τη δημιουργία μας με ένα μεγάλο transfer της Prima Marketing το οποίο και θα ενσωματώσουμε στην επιφάνεια με φωτοσκιάσεις δίνοντας ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα!

Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει το δικό του μεγάλο transfer της εταιρείας Prima Marketing το οποίο θα έχει προμηθευτεί αποκλειστικά από το κατάστημα μας την ημέρα του σεμιναρίου ή νωρίτερα καθώς και ένα στένσιλ (αυτά τα δύο δεν περιλαμβάνονται στην τιμή). Όλα τα υπόλοιπα υλικά περιλαμβάνονται στην τιμή.

Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του πινέλα γενικής χρήσης, γουρουνοπινέλο, σφουγγαράκι καθώς και φαρδιά μεγάλη σπάτουλα (δεν υπάρχει στο κατάστημά μας, θα τη βρείτε σε χρωματοπωλεία).

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά, εκτός από τα πινέλα.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Επιβεβαίωση κράτησης» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

Οι παρακάτω δημιουργίες της Μάγιας είναι ενδεικτικές του τι μπορούμε να δημιουργήσουμε:

 

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
5 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα:
17:00 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia