Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΣΤΕΦΑΝΙ ART & PHYSICAL (ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗ)

23 Ιουλίου 2018 @ 11:00 - 15:00

Σε αυτό το μάθημα ετοιμάζουμε μοναδικά στεφάνια που θα στολίσουν το σπίτι μας!

Η Μάγια μας καθοδηγεί για να στολίσουμε μοναδικά στεφάνια σε natural στυλ με Art & Physical λουλούδια, μεταλλικά και ξύλινα διακοσμητικά και τα μοναδικά διακοσμητικά ραπτικής της Ania’s Craft!

Και αυτή τη σεζόν συνεχίζουμε τα μαθήματα δωρεάν μάθησης με τη Μάγια! Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη σας και την στήριξή σας, σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ την διδασκαλία για αυτό το μάθημα! Εσείς δεν έχετε παρά να φέρετε τα δικά σας υλικά που μπορεί να τα έχετε προμηθευτεί παλιότερα από το κατάστημά μας είτε εκείνη τη στιγμή, όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω και μαζί να μάθουμε πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε σωστά για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Το ποσό του ενός ευρώ θα διατεθεί στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία Παναγία Ευαγγελίστρια.

ΛΙΣΤΑ ΥΛΙΚΩΝ

Τα υλικά που θα πρέπει να έχει κάθε συμμετέχων μαζί του είναι τα εξής (πατώντας στις ονομασίες των υλικών μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα μας):

Ένα φυσικό στεφάνι ή στεφάνι με βάση φελιζόλ

Διάφορα διακοσμητικά: Natural, ξύλινα, μεταλλικά, αλλά και διακοσμητικά ραπτικής (θα μπορείτε να βρείτε περισσότερα ραμμένα διακοσμητικά στοιχεία ραπτικής στο εργαστηρι μας την ημέρα του μαθήματος από την Ania’s Craft)

-Κορδέλες και δαντέλες

-Λουλούδια Art & Physical

ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

-Συρματάκια Krammen

Ψαλίδι

-Πένσα για να κόβουμε συρματάκια

-Σπάγκος

Πιστόλι σιλικόνης και ράβδους σιλικόνης

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση Θέσης» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

*Τα παρακάτω στεφάνια είναι ενδεικτικά μόνο του τι μπορούμε να κάνουμε. Ο κάθε συμμετέχων θα διαλέξει τα δικά του λουλούδια και διακοσμητικά ελεύθερα.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”16″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Ιουλίου 2018
Ώρα:
11:00 - 15:00

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia