Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΑΝΕΛ VINTAGE WALL ART (ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗ)

23 Οκτωβρίου 2019 @ 11:00 - 15:00

Δωρεάν

Η Μάγια σε αυτό το σεμινάριο μας καλεί να δημιουργήσουμε μεγάλα εντυπωσιακά πάνελ στο στυλ του vintage wall art!

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα δουλέψουμε πάνω σε ξύλινα πάνελ διαστάσεων 100x60cm ή 49x120cm δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο background που θυμίζει παλιό τοίχο! Στη συνέχεια, ο κάθε συμμετέχων θα επιλέξει πώς θα ολοκληρώσει το έργο του!

Μπορεί να εφαρμόσει  decoupage, να μετατρέψει το μισό πάνελ  σε μαυροπίνακα με ειδικό χρώμα ή απλώς να χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα ξυλόγλυπτα για ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

*Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν σεμινάρια ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗΣ από τη Μάγια για τα οποία δεν χρεώνεστε για την διδασκαλία και μόνο σας κόστος είναι τα υλικά του σεμιναρίου που θα πρέπει να αγοράσετε από το κατάστημά μας είτε την ημέρα του σεμιναρίου είτε να τα έχετε αποκτήσει νωρίτερα, όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω. Μαζί θα μάθουμε πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε σωστά για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Το ποσό του ενός ευρώ θα διατεθεί στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία Παναγία Ευαγγελίστρια.

ΛΙΣΤΑ ΥΛΙΚΩΝ

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους:

Μεγάλο ξύλινο πάνελ. Επιλογή από διαστάσεις 100x60cm ή 49x120cm (μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημά μας με κόστος 10,90)

Τρεις αποχρώσεις χρωμάτων ακρυλικών ή κιμωλίας που ταιριάζουν μεταξύ τους (η Μάγια μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον σωστό συνδυασμό)

3D Balls

Mineral Powder Fine, Quartz

Heavy Body Gel

Μαύρο Gesso ή μαύρο χρώμα Chalkboard

Ξυλόγλυπτα

Ρολάκι (αν έχετε για δική σας ευκολία)

Πινέλο γενικής χρήσης

Γουρουνοπινέλο

Σπάτουλα

Ποδιά

Αν επιλέξετε να εφαρμόσετε decoupage θα πρέπει να πάρετε και ριζόχαρτο ή χαρτί(σε μεγάλο ενιαίο σχέδιο ορθογώνιο, οβάλ ή τετράγωνο, όπως στο έργο της Μάγιας) κόλλα και βερνίκι decoupage

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση Θέσης» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Οκτωβρίου 2019
Ώρα:
11:00 - 15:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia