Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΑΣ-ΤΜΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (1ο ΜΑΘΗΜΑ)

2 Οκτωβρίου 2023 @ 11:00 - 14:00

Δωρεάν

Σε αυτό το σεμινάριο μεταμορφώνουμε τα πλακάκια μας! Με την καθοδήγηση της Μάγιας Ζαγκόρσκα θα μάθουμε πώς μπορούμε να συνδυάσουμε και να αναμείξουμε τα υλικά Maja’s Memories και να τα εφαρμόσουμε με τέτοιο τρόπο στα πλακάκια μας ώστε αυτά να είναι απόλυτα χρηστικά και ανθεκτικά για χρήση.

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε δύο μαθήματα (2 και 9 Οκτωβρίου).

Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να κάνει τα πλακάκια του σε ό,τι στυλ θέλει: vintage, μοντέρνο, μίνιμαλ κλπ! Εκτός από υλικά Maja’s Memories θα χρησιμοποιήσουμε επίσης μεγάλες σφραγίδες και στένσιλ Prima Marketing και όχι μόνο! (περιλαμβάνονται στην τιμή, δεν χρειάζεται να φέρετε).

Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του ως έξι πλακάκια. Επίσης αν θέλει να τα κολλήσει πάνω σε κάποιο πάνελ θα πρέπει να φέρει μαζί του και το πάνελ. Όποιος θέλει μπορεί να τα φέρει και ήδη κολλημένα στο πάνελ. Όλα τα υπόλοιπα υλικά περιλαμβάνονται στην τιμή.

Εσείς θα πρέπει να φέρετε τα πινέλα σας, σπάτουλες και ποδιά.

Στο τέλος του σεμιναρίου ο κάθε συμμετέχων θα πάρει τη δημιουργία του. Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή.

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Οκτωβρίου 2023
Ώρα:
11:00 - 14:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia