Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΛ INDUSTRIAL ABSTRACT ART

3 Οκτωβρίου 2019 @ 17:00 - 21:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

One event on 4 Οκτωβρίου 2019 at 17:00

Δωρεάν

Η Μάγια Ζαγκόρσκα σε αυτό το διήμερο σεμινάριο (3 και 4 Νοεμβρίου) θα μας μυήσει σε μια τελείως διαφορετική μορφή τέχνης, η οποία μπορεί να βρει εφαρμογή από μικρά αντικείμενα μέχρι και σε τοίχους, την abstract (αφηρημένη) τεχνική!

Στην τεχνική αυτή συνδυάζουμε διάφορες τεχνικές και δημιουργούμε διαφορετικά επίπεδα στο έργο μας αναμειγνύοντας πολλά υλικά και συνδυάζοντας τεχνοτροπίες, όπως νωπογραφίες, χρυσώματα, al fresco και πολλές ακόμα τεχνικές δημιουργώντας ακόμα και τα δικά μας υλικά!

Στο σεμινάριο αυτό θα δημιουργήσουμε ένα πιο industrial abstract έργο σε ένα μεγάλο ξύλινο πάνελ (100x60cm) για το οποίο θα δημιουργήσουμε τις δικές μας πάστες, θα συνδυάσουμε χρώματα, χρυσώματα, πατιναρίσματα, λάδια ζωγραφικής και πολλά ακόμα.

Η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να δημιουργήσουμε background σε έργα μας, όπως σε καμβάδες, αλλά μπορεί να σταθεί και μόνη της σε ένα αυτόνομο έργο. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πολύ μεγάλες επιφάνειες, όπως μεγάλα έπιπλα ή ακόμα και τοίχους για να δώσει ένα τελείως διαφορετικό αέρα στο χώρο.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους πινέλα, σπάτουλες και μια ποδιά.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά, εκτός από τα πινέλα.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Επιβεβαίωση κράτησης» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Οκτωβρίου 2019
Ώρα:
17:00 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia