Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΧΙΟΝΑΜΠΑΛΑ ΜΕ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

26 Νοεμβρίου 2021 @ 16:00 - 20:00

Δωρεάν

Τα Χριστούγεννα έρχονται και αρχίζουμε να μπαίνουμε στο κλίμα! Σε αυτό το σεμινάριο με την καθοδήγηση της Καίτης Δουλαβέρη θα δημιουργήσουμε τη δική μας χριστουγεννιάτικη χιονόμπαλα! Θα δημιουργήσουμε με πηλό δύο πανέμορφους χιονάνθρωπους και αυτοί θα γίνουν οι βάση για τη δική μας χιονόμπαλα που θα φτιάξουμε μόνοι μας!

O κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του (τα υλικά ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην τιμή):

Στο σεμινάριο εσείς χρεώνεστε μόνο την συμμετοχή σας και δεν έχετε παρά να φέρετε τα υλικά, τα οποία θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί αποκλειστικά από το κατάστημά μας είτε παλιότερα είτε την μέρα του σεμιναρίου, όπως αναφέρονται στην παρακάτω λίστα υλικών (πατώντας στις ονομασίες μπορείτε να δείτε τα προϊόντα αναλυτικά)

Μπάλα plexiglass 10 εκατ. ή 12 εκατ.

Πηλός ελαφρύς

Γκλίτερ

Glitter pen

Ακρυλικα χρώματα: λευκό, μαύρο κι ένα της επιλογής σας

Καλούπια πηλού της επιλογής σας

Heavy body gel

Χιόνι τεχνητό

Διακοσμητικά κλαδάκια, μπιλίτσες φελιζόλ κλπ

Ένα καθαρό κεσεδάκι από γιαούρτι

Πινέλο γενικής χρήσης

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σύμφωνα με τους κανόνες για την προστασία από την Covid-19 οι συμμετέχοντες θα πρέπει είτε να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα rapid test.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι με μάσκες.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Νοεμβρίου 2021
Ώρα:
16:00 - 20:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia