Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΜΕ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ… ΑΛΛΙΩΣ!

14 Απριλίου 2022 @ 16:00 - 20:00

Δωρεάν

Ελάτε να δημιουργήσουμε «μαγικά» τριαντάφυλλα με γλυπτική ζωγραφική… αλλιώς! Η Καίτη Δουλαβέρη σε αυτό το σεμινάριο θα μας καθοδηγήσει ώστε να δημιουργήσουμε πανέμορφα τριαντάφυλλα σαν αληθινά με μια πολύ πιο εύκολη μορφή της γλυπτικής ζωγραφικής! Θα κατασκευάσουμε τα τριαντάφυλλα αλλά θα μάθουμε και πώς να τα χρωματίζουμε και να τα σκιάζουμε για ένα ακόμα πιο αληθοφανές αποτέλεσμα!

*Στο σεμινάριο θα δημιουργήσουμε όσα λουλούδια μπορέσει ο καθένας ώστε να τα τοποθετήσει στη συνέχεια στο έργο που θέλει. Η καράφα της φωτογραφίας δεν περιλαμβάνεται και είναι απλώς μια πρόταση διακόσμησης.

O κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του (τα υλικά ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην τιμή):

Στο σεμινάριο εσείς χρεώνεστε μόνο την συμμετοχή σας και δεν έχετε παρά να φέρετε τα υλικά, τα οποία θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί αποκλειστικά από το κατάστημά μας είτε παλιότερα είτε την μέρα του σεμιναρίου, όπως αναφέρονται στην παρακάτω λίστα υλικών (πατώντας στις ονομασίες μπορείτε να δείτε τα προϊόντα αναλυτικά)

  • Ελαφρύς πηλός Artista
  • Heavy body gel Pentart
  • Ακρυλικά χρώματα: πράσινο και σε χρώμα της επιλογής σας για τα λουλούδια
  • Πινέλο γενικής χρήσης
  • Σπάτουλα

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σύμφωνα με τους κανόνες για την προστασία από την Covid-19 οι συμμετέχοντες θα πρέπει είτε να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι με μάσκες.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Απριλίου 2022
Ώρα:
16:00 - 20:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia