Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΜΕ FOAMIRAN

31 Ιανουαρίου 2019 @ 17:00 - 21:00

Δωρεάν

Μια πανέμορφη σύνθεση άσπρων και μπλε λουλουδιών θα δημιουργήσουμε σε αυτό το σεμινάριο με τη βοήθεια της Ιωάννας Μπέτσα!

Στο σεμινάριο αυτό θα δημιουργήσουμε λουλούδια σε λευκές και γαλάζιες αποχρώσεις με στήμονες, αλλά και τα φυλλαράκια τους, ενώ θα μάθουμε και πώς να τα σκιάζουμε για να δώσουμε φυσικότητα στο αποτέλεσμα.

Στο μάθημα λόγω χρόνου θα δημιουργηθεί μόνο η σύνθεση των λουλουδιών με τα φυλλαράκια τους και όχι το κουτί που φαίνεται στην φωτογραφία, το οποίο αποτελεί πρόταση διακόσμησης. Η Ιωάννα θα σας παρέχει φυσικά οδηγίες για να δημιουργήσετε στη συνέχεια μόνοι σας και το κουτί!

ΛΙΣΤΑ ΥΛΙΚΩΝ

Στο σεμινάριο εσείς χρεώνεστε μόνο την συμμετοχή σας και δεν έχετε παρά να φέρετε τα υλικά, τα οποία θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί από το κατάστημά μας είτε παλιότερα είτε την μέρα του σεμιναρίου, όπως αναφέρονται στην παρακάτω λίστα υλικών.

Κλασικό Foamiran σε ivory και πράσινη απόχρωση για τα φύλλα. Φυσικά, όποιος θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποια άλλη απόχρωση που επιθυμεί

Στήμονες, μαύροι και μπλε

Χρώματα oil pastel σε μαύρη, μπλε και γκρι απόχρωση

Συρματάκια

Πιστόλι σιλικονης και στικ σιλικόνης

Ψαλιδάκι

Κοφτάκι

Προαιρετικά: καλούπι για λουλούδια m-058

Μωρομάντηλα

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
31 Ιανουαρίου 2019
Ώρα:
17:00 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia