Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ART & PHYSICAL

5 Νοεμβρίου 2021 @ 16:00 - 20:00

Δωρεάν

Με την καθοδήγηση της Μάγιας θα δημιουργήσουμε ένα πανέμορφο, διαφορετικό στεφάνι με τεχνητά λουλούδια που θα μπορέσετε να το έχετε σπίτι σας χωρίς να φοβάστε μην σας χαλάσει! Το στεφανάκι μας δεν θα είναι συνηθισμένο καθώς θα έχει ως βάση ένα ισχυρό πλέγμα κοκοφοίνικα που μπορεί να διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το στεφάνι σας να είναι από 40 έως 70 εκατ. ανάλογα πόσο εσείς το θέλετε! Τη βάση αυτή θα γεμίσουμε με πανέμορφα τεχνητά λουλούδια, όμορφα διακοσμητικά και κορδέλες!

Στην τιμή του μαθήματος περιλαμβάνεται μόνο η βάση του στεφανιού, ενώ η μάθηση είναι δωρεάν! Κάθε συμμετέχοντας θα διαλέξει τα λουλούδια και τα διακοσμητικά που αυτός επιθυμεί, για να στολίσει το στεφάνι του (δεν περιλαμβάνονται στην τιμή).

*Τα παρακάτω στεφάνια είναι απλά μια πρόταση της Μάγιας για το τι μπορούμε να δημιουργήσουμε!

Η μάθηση παρέχεται από τη Μάγια δωρεάν. O κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του τα παρακάτω υλικά (τα υλικά ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην τιμή):

Στο σεμινάριο εσείς χρεώνεστε μόνο την συμμετοχή σας και δεν έχετε παρά να φέρετε τα υλικά, τα οποία θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί αποκλειστικά από το κατάστημά μας είτε παλιότερα είτε την μέρα του σεμιναρίου, όπως αναφέρονται στην παρακάτω λίστα υλικών (πατώντας στις ονομασίες μπορείτε να δείτε τα προϊόντα αναλυτικά)

Λουλούδια τεχνητά της επιλογής σας

Κλαδιά τεχνητά της επιλογής σας

Πιστόλι και στικ σιλικόνης

Σύρμα καλυμμένο με χαρτί

Κορδέλες – δαντέλες (προαιρετικά)

Διάφορα διακοσμητικά, προαιρετικά (ξύλινα στοιχεία, μπάλες, καρποί, κεραμικά διακοσμητικά κ.α)

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σύμφωνα με τους κανόνες για την προστασία από την Covid-19 οι συμμετέχοντες θα πρέπει είτε να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα rapid test.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι με μάσκες.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
5 Νοεμβρίου 2021
Ώρα:
16:00 - 20:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia