Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΕΤΡΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΑ

11 Δεκεμβρίου 2019 @ 11:00 - 15:00

Δωρεάν

Σε αυτό το σεμινάριο δημιουργούμε ένα εντυπωσιακό πέτρινο στεφάνι (διάσταση 30cm) σε καμβά (διάσταση 40x50cm) με την καθοδήγηση της Κλαίρης Μπούρμπου! Θα στολίσουμε το στεφάνι με πολλά ξυλόγλυπτα, ενώ θα εφαρμόσουμε εφέ πέτρας και τοίχου και θα του δώσουμε μοναδικές διαστρωματώσεις και εφέ φθαρμένου με την 3D Structure Powder από την σειρά Maja’s Memories!

 

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους οπωσδήποτε πινέλο γενικής χρήσης και γουρουνοπίνελο, σπάτουλες, μωρομάντηλα και πιστολάκι για τα μαλλιά.

Το μεγάλο ξυλόγλυπτο της κορυφής του καμβά δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε εσείς στη συνέχεια ένα ανάλογο ξυλόγλυπτο, για να διακοσμήσετε τον καμβά.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά, εκτός από τα πινέλα και το μεγάλο ξυλόγλυπτο.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Επιβεβαίωση κράτησης» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα:
11:00 - 15:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia