Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΑΝΕΛ MURAL & BROCANTE (ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ)

24 Σεπτεμβρίου 2020 @ 17:00 - 21:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

One event on 25 Σεπτεμβρίου 2020 at 17:00

Δωρεάν

Συνδυάζοντας δύο ξεχωριστές τεχνικές θα δημιουργήσουμε ένα μοναδικό έργο! Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο (24-25 Σεπτεμβρίου) με την καθοδήγηση της Μάγιας Ζαγκόρσκα θα δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό πάνελ σε brocante στυλ σε συνδυασμό με την τεχνική mural με την βοήθεια των αγαπημένων υλικών Maja’s Memories! Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο συνδυασμό τεχνικών που μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε μεγάλες επιφάνειες, όπως τοίχους!

Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει προμηθευτεί από το κατάστημά μας το ξύλινο πάνελ και τα ξυλόγλυπτα της επιλογής του (δεν περιλαμβάνονται στην τιμή), ενώ μπορεί να φέρει μαζί του κι ένα 3D στένσιλ (προαιρετικά).

Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του επίσης πινέλα γενικής χρήσης, σπάτουλες φαρδιές και μικρές.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι με μάσκες.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρα:
17:00 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia