Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΑΝΕΛ BROCANTE ΜΕ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ (ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ)

15 Οκτωβρίου 2020 @ 17:00 - 21:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

One event on 16 Οκτωβρίου 2020 at 17:00

Δωρεάν
Πάνελ με brocante στυλ και παλαιωμένο καθρέπτη Σεμινάριο χειροτεχνίας

Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο (15 και 16 Οκτωβρίου) θα ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο! Η Μάγια θα μας καθοδηγήσει να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό πάνελ σε στυλ μπροκάντε με την Brocante Powder της σειράς Maja’s Memories κι όχι μόνο, ενώ θα διακοσμήσουμε ακόμα το πάνελ μας με έναν εντυπωσιακό παλαιωμένο καθρέφτη που θα δημιουργήσουμε μόνοι μας!

ΥΛΙΚΑ

Στην τιμή περιλαμβάνονται μόνο τα υλικά Maja’s Memories τα οποία θα σας τα προσφέρουμε εμείς. Τα υπόλοιπα υλικά δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του μαθήματος. Κάθε συμμετέχων θα πρέπει να τα προμηθευτεί αποκλειστικά από το κατάστημά μας είτε την ημέρα του μαθήματος είτε να το έχει κάνει νωρίτερα και να τα φέρει μαζί του

Ξύλινο πάνελ μεγάλου μεγέθους. Μπορείτε να μας ενημερώσετε μια εβδομάδα τουλάχιστον πριν για τις διαστάσεις που θέλουμε ώστε αν είναι δυνατό να το έχουμε εμείς.

Μαύρο Chalkboard paint ή μαύρο Gesso

Χρώματα κιμωλίας της επιλογής σας

Στένσιλ. Θα χρειαστούμε ένα 3D στένσιλ για το background (θα βρείτε και στο κατάστημά μας εντυπωσιακά νέα 3D σχέδια κατάλληλα γι’ αυτό το στυλ) και ακόμα ένα στένσιλ απλό μικρότερο για την παλαίωση του καθρέπτη

Τζάμι (θα πρέπει να κόψετε εσείς το τζάμι από πριν ώστε να ταιριάζει στο μέγεθος του πάνελ και της κορνίζας που θα επιλέξετε)

Κορνίζα ή ξυλόγλυπτες τρέσες που θα τις βάλετε ως κορνίζα. Η κορνίζα ή οι τρέσες θα πρέπει να είναι ακριβώς στο μέγεθος του τζαμιού που θα κάνουμε καθρέπτη. Μπορείτε να δείτε και τις κορνίζες μας από ρητίνη ώστε να ρυθμίσετε το μέγεθος του τζαμιού.

Mirror mist για γυαλί

Goldpasta ή πατίνα χρυσή

Bitumen Wax

Heavy Body Gel

*Το κόλλημα της κορνίζας ή των τρεσών και του καθρέφτη δεν θα πραγματοποιηθεί  στο σεμινάριο, αλλά θα το κάνετε στη συνέχεια μόνοι σας.

Σπάτουλα φαρδιά (δεν υπάρχει στο κατάστημα μας, θα τη βρείτε σε χρωματοπωλεία),

Πινέλα γενικής χρήσης

Ποδιά

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά, εκτός από τα πινέλα.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι με μάσκες.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

 

 

 

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15 Οκτωβρίου 2020
Ώρα:
17:00 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia