Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΑΛΑΙΩΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ 3D STRUCTURE POWDER (ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗ-ΔΙΗΜΕΡΟ)

7 Ιουλίου 2020 @ 17:00 - 21:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

One event on 9 Ιουλίου 2020 at 17:00

Ελάτε να παλαιώσουμε τα έπιπλά μας με 3D Structure Powder! Η Μάγια Ζαγκόρσκα θα μας καθοδηγήσει για να δώσουμε στα έπιπλά μας νέα ζωή και ύφος!

Εσείς δεν έχετε παρά να φέρετε ένα παλιό σας μικροέπιπλο (τραπεζάκι, δίσκο, μεγάλο κουτί, μικρή βιβλιοθηκούλα κ.α.) και μαζί θα ακολουθήσουμε κάθε βήμα για να αλλάξουμε τα έπιπλά μας!

*Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν σεμινάρια ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗΣ για τα οποία δεν χρεώνεστε για την διδασκαλία. Βασική προϋπόθεση είναι μόνο όλα τα υλικά του σεμιναρίου να τα έχετε προμηθευτεί αποκλειστικά από το κατάστημά μας είτε τη μέρα του σεμιναρίου είτε νωρίτερα!

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες εφόσον είναι δυνατόν να είναι εφοδιασμένοι με γάντια ή/και μάσκες.

ΛΙΣΤΑ ΥΛΙΚΩΝ

3D Structure Powder Maja’s Memories

Χρώματα κιμωλίας σε μια-δυο αποχρώσεις της επιλογής σας

Πινέλα γενικής χρήσης και χοντρά πινέλα (γουρουνοπίνελα)

Προαιρετικά ανάλογα με το έπιπλο του καθενός μπορεί να χρειαστεί αστάρι. Αν το έπιπλο είναι από καθαρό ξύλο και είναι απλώς βαμμένο ή λουστραρισμένο είναι αρκετό να το έχετε τρίψει με ένα γυαλόχαρτο πριν έρθετε στο μάθημα. Διαφορετικά θα χρειαστείτε να το περάσετε με ένα Αστάρι Primer Pentart ή αν η επιφάνεια είναι πολύ δύσκολη (μελαμίνη, πλαστικό κα) με το Bonding Primer της Pentart. Σε κάθε περίπτωση η Μάγια θα σας καθοδηγήσει εκείνη την στιγμή για την σωστή επιλογή.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 1 ευρώ. To κόστος του ενός ευρώ είναι συμβολικό και τα χρήματα αυτά θα διατεθούν στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ » Παναγία Ευαγγελίστρια».

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε μέσω email στο info@decomagia.gr. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Ιουλίου 2020
Ώρα:
17:00 - 21:00

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia