Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΕ ΓΛΥΠΤΙΚΗ

4 Δεκεμβρίου 2021 @ 10:30 - 16:30

Δωρεάν

Ένας πανέμορφος άγγελος μας φέρνει πιο κοντά στα Χριστούγεννα! Με την καθοδήγηση της Καίτης Δουλαβέρη θα δημιουργήσουμε εξ ολοκλήρου από πηλό με γλυπτική έναν υπέροχο άγγελο, ενώ θα μάθουμε πώς να δημιουργούμε τόσο τη φιγούρα όσο και τα ρούχα με τις πτυχώσεις του. Επίσης, θα μάθουμε πώς να χρωματίζουμε τον πηλό και να τον στολίζουμε με διάφορα διακοσμητικά.

O κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του (τα υλικά ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην τιμή):

Στο σεμινάριο εσείς χρεώνεστε μόνο την συμμετοχή σας και δεν έχετε παρά να φέρετε τα υλικά, τα οποία θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί αποκλειστικά από το κατάστημά μας είτε παλιότερα είτε την μέρα του σεμιναρίου, όπως αναφέρονται στην παρακάτω λίστα υλικών (πατώντας στις ονομασίες μπορείτε να δείτε τα προϊόντα αναλυτικά):

1 κώνος φελιζολ

2 πηλοί αυτοξηρούμενοι

Χρώματα της επιλογής σας (στο έργο της Καίτης έχουν χρησιμοποιηθεί μεταλλικά χρώματα  και χρώμα δέρματος)

Γκλίτερ

Chipboards

Heavy body gel

Ένα φελτ λευκό μακρύτριχο για τα μαλλιά ή όποιο χρώμα θέλετε

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σύμφωνα με τους κανόνες για την προστασία από την Covid-19 οι συμμετέχοντες θα πρέπει είτε να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα rapid test.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι με μάσκες.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Δεκεμβρίου 2021
Ώρα:
10:30 - 16:30
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia