Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΚΑΔΡΟ MIX MEDIA ΜΕ ΕΠΟΞΙΚΗ ΡΗΤΙΝΗ ΚΑΙ 3D ΧΡΥΣΩΜΑ (2ο ΜΑΘΗΜΑ)

20 Ιουνίου @ 17:45 - 19:45

Ένα μοναδικό κάδρο με ανάγλυφα στοιχεία και εποξική ρητίνη θα δημιουργήσουμε σε αυτό το σεμινάριο με την καθοδήγηση της Ανθής Μανώλη. Θα εφαρμόσουμε μεικτές τεχνικές και θα αποτυπώσουμε τρισδιάστατο εφέ με επικόλληση φύλλου χρυσού, ενώ θα χυτεύσουμε εποξική ρητίνη, για ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Το σεμινάριο είναι διάρκειας πέντε ωρών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε δύο δίωρα μαθήματα και ενα μονόωρο (13-20-27 Ιουνίου).

O κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του (τα υλικά ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην τιμή):

Στο σεμινάριο εσείς χρεώνεστε μόνο την συμμετοχή σας και δεν έχετε παρά να φέρετε τα υλικά, τα οποία θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί αποκλειστικά από το κατάστημά μας (για όσα υπάρχουν στο κατάστημά μας) είτε παλιότερα είτε την μέρα του σεμιναρίου, όπως αναφέρονται στην παρακάτω λίστα υλικών (πατώντας στις ονομασίες μπορείτε να δείτε τα προϊόντα αναλυτικά).

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν τις δημιουργίες τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

*Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι ενδεικτικές ιδέες από το Pinterest για τα όσα μπορούμε να κάνουμε!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Ιουνίου
Ώρα:
17:45 - 19:45

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia