Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΚΑΔΡΟ ANTIQUE PAINT ΜΕ ΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ (ΔΙΗΜΕΡΟ)

3 Φεβρουαρίου 2022 @ 16:00 - 20:00

Δωρεάν

Ένα κάδρο που κρατά φυλαγμένες όλες τις αναμνήσεις! Με την καθοδήγηση της Μάγιας Ζαγκόρσκα θα δημιουργήσουμε αυτό το υπέροχο κάδρο διάστασης 50x50cm δημιουργώντας μοναδικές παλαιώσεις με τα ολοκαίνουργια χρώματα Antique Paint της  Maja’s Memories, αλλά και τα νέα προϊοντα της σειράς Vintage Stain και Vintage Powder!

Στην τιμή περιλαμβάνονται τόσο το κάδρο αξίας 35 ευρώ όσο και όλα τα υπόλοιπα υλικά και η διδασκαλία.

*Το σεμινάριο θα διαρκέσει 2 μέρες (3 και 4 Φεβρουαρίου). Το μάθημα της πρώτης μέρας  θα διαρκέσει 4 ώρες και της δεύτερης περίπου 2 ώρες. Δεν χρειάζεται ξεχωριστή εγγραφή στη 2η μέρα

Πηγαίνετε στο τέλος της σελίδας για να κάνετε την κράτησή σας!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σύμφωνα με τους κανόνες για την προστασία από την Covid-19 οι συμμετέχοντες θα πρέπει είτε να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα rapid test.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι με μάσκες.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

 

 

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Φεβρουαρίου 2022
Ώρα:
16:00 - 20:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia