Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΚΑΔΡΟ ΜΕ ΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ TRANSFER FOIL

18 Μαρτίου 2022 @ 16:00 - 20:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

One event on 22 Μαρτίου 2022 at 16:00

Δωρεάν

Ένα πανέμορφο κάδρο που μοιάζει βγαλμένο από κάποιο ξεχασμένο σεντούκι σε μια παλιά σοφίτα! Σε αυτό το σεμινάριο, η Μάγια Ζαγκόρσκα με την βοήθεια των υλικών Maja’s Memories θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο για να δημιουργήσουμε πάνω σε ένα ξύλινο   κάδρο διάστασης 37x37cm μοναδικές παλαιώσεις συνδυάζοντας τα χρώματα Antique Paint και Milk Paint, αλλά και άλλα υλικά Maja’s Memories όπως η Vintage Stain και Vintage Powder!

Ακόμα θα ενσωματώσουμε στο έργο μας τα ολοκαίνουργια Transfer Foil για να μεταφέρουμε στην επιφάνεια ένα εντυπωσιακό εφέ!

Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και η διδασκαλία.

*Το σεμινάριο θα διαρκέσει 2 μέρες (10 και 11 Φεβρουαρίου). Το μάθημα της πρώτης μέρας  θα διαρκέσει 4 ώρες και της δεύτερης περίπου 2 ώρες. Δεν χρειάζεται ξεχωριστή εγγραφή στη 2η μέρα

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σύμφωνα με τους κανόνες για την προστασία από την Covid-19 οι συμμετέχοντες θα πρέπει είτε να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα rapid test.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι με μάσκες.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

 

 

 

 

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Μαρτίου 2022
Ώρα:
16:00 - 20:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia