Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ DECOMAGIA

4 Νοεμβρίου 2023 @ 12:00 - 14:00

Δωρεάν

Η πρώτη ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση της σεζόν έρχεται στο εργαστήρι του Decomagia και μας βάζει σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και όχι μόνο!

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 12.00 η Μάγια Ζαγκόρσκα μάς προσκαλεί στον άνετο τρίτο όροφο του Decomagia στον Άλιμο (λεωφ. Βουλιαγμένης 536, πλησίον μετρό) για να μοιραστεί μαζί μας ξεχωριστές τεχνικές και δημιουργίες!

Συγκεκριμένα, θα μάς δείξει πώς να χρησιμοποιήσουμε τα αγαπημένα υλικά Maja’s Memories, για να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο κάδρο συνδυάζοντας ντεκουπάζ και ξεχωριστές παλαιώσεις και πατίνες!

Και για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα των Χριστουγέννων θα μας δείξει ακόμα πώς να δημιουργούμε χριστουγεννιάτικα έργα με καλούπια, ντεκουπάζ αλλά και διαφορετικές παλαιώσεις με υλικά Maja’s Memories. Τις τεχνικές αυτές μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε τις χριστουγεννιάτικες μπάλες μας, στολίδια, κουτιά και πολλά ακόμα!

Ακόμα μαζί μας θα είναι και η Ανθή Μανώλη, η οποία θα μας δείξει πώς να δουλεύουμε με την εποξική ρητίνη για να δημιουργούμε μοναδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια, αλλά και δίσκο και σουβέρ σε σχήμα ρόδι!

Σας περιμένουμε!

Για να δηλώσετε συμμετοχή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής ή καλέστε μας στο 210 9713840!

Μια γευση από όσα θα μάθουμε…

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Νοεμβρίου 2023
Ώρα:
12:00 - 14:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia