Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΔΙΣΚΟΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ (3ο ΜΑΘΗΜΑ)

8 Μαρτίου @ 18:00 - 20:00

Με την καθοδήγηση της Ανθής Μανώλη δημιουργούμε ένα μοναδικό έργο! Μαζί θα δημιουργήσουμε έναν ξύλινο δίσκο με διαδοχικές χυτεύσεις ρητίνης στην οποία θα ενσωματώσουμε αποξηραμένα λουλούδια, ενώ θα δούμε tips and tricks, για να μαθουμε να καλουπώνουμε μόνες μας ό,τι θέλουμε να χυτεύσουμε και να δημιουργούμε μοναδικά κομμάτια τέχνης. Θα δημιουργήσουμε μόνοι μας το δικό μας καλούπι, για ένα μοναδικό αποτελεσμα

Το σεμινάριο είναι επτά ωρών και διαρκεί συνολικά 4 μέρες από δύο ώρες  τις πρώτες τρεις και μια ώρα την τελευταία (23 Φεβρουαρίου και 1 -8- 15 Μαρτίου).

*Θα πρέπει να μας ενημερώσετε έγκαιρα για τη συμμετοχή σας ώστε να προετοιμάσουμε το καλούπι και τα ξύλα πριν από το σεμινάριο.

O κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του (τα υλικά ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην τιμή):

Στο σεμινάριο εσείς χρεώνεστε μόνο την συμμετοχή σας και δεν έχετε παρά να φέρετε τα υλικά, τα οποία θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί αποκλειστικά από το κατάστημά μας (για όσα υπάρχουν στο κατάστημά μας) είτε παλιότερα είτε την μέρα του σεμιναρίου, όπως αναφέρονται στην παρακάτω λίστα υλικών (πατώντας στις ονομασίες μπορείτε να δείτε τα προϊόντα αναλυτικά).

Υλικά που δεν υπάρχουν στο κατάστημα και θα πρέπει να τα προμηθευτείτε από αλλού

  • Ποτηράκια πλαστικά
  • Γάντια
  • Μάσκα
  • Μωρομάντηλα
  • Σιλικόνη μονωτική-στεγανωτική με το πιστόλι της (από χρωματοπωλείο)

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν τις δημιουργίες τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

*Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές για το τι μπορούμε να δημιουργήσουμε

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
8 Μαρτίου
Ώρα:
18:00 - 20:00

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia