Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΕΡΓΑ 17/1

17 Ιανουαρίου 2020 @ 17:00 - 21:00

Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο (17 και 18 Ιανουαρίου) θα δημιουργήσουμε δύο μοναδικά έργα με την καθοδήγηση της Μάγιας Ζαγκόρσκα! Μετά από δική σας επιθυμία οργανώνουμε αυτό το διήμερο σεμινάριο το απόγευμα της Παρασκευής (17.00-21.00) και το πρωί του Σαββάτου (11.00-15.00), ώστε να δώσουμε την ευκαιρία και συμμετέχοντες από άλλα μέρη της Ελλάδας να ταξιδέψουν και να δημιουργήσουν δύο έργα!

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πάνελ με transfer και φωτοσκίαση και ένα μικρότερο πάνελ με παλαίωση με μια τεχνική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε έπιπλα!

1ο έργο: Πάνελ brocante με transfer και φωτοσκίαση

Αρχικα, θα δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό μεγάλο πανέλ μεγέθους 100x62cm σε μπροκάντε στυλ χρησιμοποιώντας την Brocante Powder από τη νέα σειρά προϊόντων Maja’s Memories. Ακόμα, θα ολοκληρώσουμε τη δημιουργία μας με ένα μεγάλο transfer της Prima Marketing το οποίο και θα ενσωματώσουμε στην επιφάνεια με φωτοσκιάσεις δίνοντας ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα!

Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει το δικό του μεγάλο transfer της εταιρείας Prima Marketing το οποίο θα έχει προμηθευτεί αποκλειστικά από το κατάστημα μας την ημέρα του σεμιναρίου ή νωρίτερα καθώς και ένα στένσιλ (αυτά τα δύο δεν περιλαμβάνονται στην τιμή).

+

 

2ο έργο: Structure πάνελ με παλαίωση

Το δεύτερο έργο που θα δημιουργήσουμε με την καθοδήγηση της Μάγιας θα είναι ένα μικρότερο πάνελ, το οποίο θα έχει τρισδιάστατα επίπεδα με ξυλόγλυπτα και ξύλα και θα έχει κατασκευαστεί από τη Μάγια. Μαζί θα το παλαιώσουμε χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές και υλικά, στένσιλ αλλά και την μοναδική 3D Structure Powder από τη νέα σειρά προϊόντων Maja’s Memories.

Και για τα δύο έργα ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει επίσης μαζί του πινέλα γενικής χρήσης, γουρουνοπινέλο, σφουγγαράκι καθώς και φαρδιά μεγάλη σπάτουλα (δεν υπάρχει στο κατάστημά μας, θα τη βρείτε σε χρωματοπωλεία). Όλα τα υπόλοιπα υλικά περιλαμβάνονται στην τιμή.

 

 

 

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Επιβεβαίωση κράτησης» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

*Οι δημιουργίες της Μάγιας είναι ενδεικτικές του τι μπορούμε να δημιουργήσουμε.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Ιανουαρίου 2020
Ώρα:
17:00 - 21:00

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia