Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DECOUPAGE – ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ 25/10 (ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗ)

25 Οκτωβρίου 2018 @ 17:00 - 21:00

Δωρεάν

Το decoupage παραμένει πάντοτε η αγαπημένη μας τεχνική και γι’ αυτό θέλουμε να «μυήσουμε» σε αυτή ακόμα περισσότερο κόσμο!

Τα συγκεκριμένα μαθήματα decoupage είναι ειδικά σχεδιασμένα για αρχάριους που θέλουν να μάθουν την μοναδική αυτή τέχνη ή ακόμα και σε παλιούς γνώστες που θέλουν να εξασκηθούν ακόμα περισσότερο!

*Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν σεμινάρια ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗΣ για τα οποία δεν χρεώνεστε για την διδασκαλία. Βασική προϋπόθεση είναι μόνο τα υλικά του σεμιναρίου να τα έχετε προμηθευτεί από το κατάστημά μας είτε τη μέρα του σεμιναρίου είτε νωρίτερα!

To κόστος του ενός ευρώ είναι συμβολικό και τα χρήματα αυτά θα διατεθούν στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ ” Παναγία Ευαγγελίστρια”.

Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε την τεχνική της ημιδιάφανης τεχνικής του decoupage με ριζόχαρτο. Συγκεκριμένα, θα δουλέψουμε σε πιο… χριστουγεννιάτικο στυλ και θα δημιουργήσουμε χριστουγεννιάτικες κατασκευές πάνω σε γυαλί ή πλαστικό, όπως μπάλες plexiglass και κηροπήγια.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους:

*Την ημέρα του σεμιναρίου μπορείτε να επιλέξετε με την καθοδήγηση της Μάγιας τα πιο κατάλληλα υλικά για το συγκεκριμένο μάθημα.

Μια μπάλα plexiglass ή ένα γυάλινο κηροπήγιο

Κόλλα για decoupage

Ριζόχαρτο χριστουγεννιάτικο της επιλογής του

Μονόχρωμο ριζόχαρτο  λευκό

Fiber Paste

Snow paste

Γκλιτερ / πετρούλες διακοσμητικές

Contour για 3D λεπτομέρειες (προαιρετικά)

3D Dekor Pen

Τεχνητό χιόνι

Πινέλα και συγκεκριμένα:

Γουρουνοπινέλο

Πλατύ πινέλο

Σταμπαδόρος

Σπάτουλα

Ποδιά

Ψαλίδι

Μωρομάντηλα

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Κράτηση» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”44″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Οκτωβρίου 2018
Ώρα:
17:00 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia