Το Decomagia δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη μας για την τέχνη, αλλά και την ανάγκη μας να μοιραστούμε με όλο τον κόσμο αυτή την αγάπη, αλλά και  τις γνώσεις μας και τις ιδέες μας. Έτσι, το 2006 χτίσαμε ένα χώρο με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα καλλιτεχνικό «καταφύγιο», ένα χώρο για καλλιτέχνες.

Μπορείτε να μας βρείτε στο κατάστημά μας 1.000τμ στον Άλιμο (Βουλιαγμένης 536, κοντά στη στάση του μετρό «Άλιμος») ή να επισκεφτείτε το e-shop μας www.decomagia.gr . Τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα περισσότερων από 13.000 προϊόντων για όλα τα είδη χειροτεχνίας, όπως decoupage, scrapbooking, τις μεικτές τεχνικές (mixed media), γλυπτική, ρητίνη, καλούπια, αναπαλαιώσεις επίπλων, κατασκευή μπομπονιέρας και κοσμήματος, αλλά και μια μεγάλη γκάμα σε τεχνητά λουλούδια και επιλεγμένα είδη διακόσμησης!

Στον τρίτο όροφο του καταστήματός μας λειτουργεί ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήρι σεμιναρίων όπου διοργανώνονται σχεδόν καθημερινά σεμινάρια χειροτεχνίας. Μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Βρείτε μας στον χάρτη!