Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

WALL ART ΜΕ IMAGE TRANSFER

24 Μαΐου 2022 @ 16:00 - 19:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

One event on 17 Μαΐου 2022 at 16:00

One event on 24 Μαΐου 2022 at 16:00

One event on 31 Μαΐου 2022 at 16:00

Δωρεάν

Σε αυτό το τετραήμερο σεμινάριο δημιουργούμε ένα εντυπωσιακό ξύλινο πάνελ συνδυάζοντας διαφορετικές τεχνικές με την καθοδήγηση της Μάγιας!

Στο πάνελ μας θα δουλέψουμε με την τεχνική Wall Art με Mural Paste και Brocante Powder συνδυάζοντάς την με εφέ νωπογραφίας affresco με Image Transfer (μεταφορά εικόνας).

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις συναντήσεις.

Κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει το δικό του ξύλινο πάνελ (με ύψος μέχρι 1-1,20μ.) καθώς και την εικόνα που θα χρησιμοποιήσει για την μεταφορά εικόνας σε μέγεθος ανάλογο του ξύλου και εκτυπωμένο σε laser εκτυπωτή (ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην τιμή). Επίσης όποιος θέλει μπορεί να φέρει και ξυλόγλυπτες τρέσες για την περιμετρική διακόσμηση του πάνελ.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μεγάλα φαρδιά πινέλα. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την ενσωμάτωση η χρήση της ειδικής παλέτας χρωμάτων που διατηρεί τα χρώματα.

*Η εικόνα που έχει χρησιμοποιήσει η Μάγια είναι από τον πίνακα Innocence του Ουιλιάμ-Αντόλφ Μπουγκερώ (William-Adolphe Bouguereau)

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σύμφωνα με τους κανόνες για την προστασία από την Covid-19 οι συμμετέχοντες θα πρέπει είτε να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι με μάσκες.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Μαΐου 2022
Ώρα:
16:00 - 19:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia