Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

SHABBY STRUCTURE ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ

27 Νοεμβρίου 2019 @ 11:00 - 15:00

Δωρεάν

Το αγγελάκι που λατρέψατε είναι το θέμα αυτού του σεμιναρίου! Ελάτε να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό σετ αγγέλων με το 3D Structure Powder της σειράς Maja’s Memories! Τα δύο αγγελάκια θα μεταμορφωθούν ώστε να δίνουν την όψη φθαρμένου που θα μοιάζουν σαν να έχουν ιστορία ετών και να είναι γεμάτα αναμνήσεις!

Όλα τα υλικά περιλαμβάνονται στην τιμή εκτός από το αντικείμενο που θα διακοσμήσετε και το οποιο θα πρέπει να προμηθευτείτε από εμάς.

Μπορείτε να επιλέξετε σετ αγγελάκια μεγέθους 15x16cm το καθένα ή σετ αγγελάκια μεγέθους 10cm περίπου το καθένα. Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε και κηροπήγια που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Θα πρέπει να φέρετε πινέλα γενικής χρήσης, ποδιά και όρεξη για δημιουργία!

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά, εκτός από τα πινέλα.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Επιβεβαίωση κράτησης» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

Τα άσπρα αγγελάκια είναι αυτά που θα φτιαξουμε στο σεμινάριο!

 

 

 

 

 

Πρόταση δημιουργίας:

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Νοεμβρίου 2019
Ώρα:
11:00 - 15:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia