Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

(ONLINE) ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ BROCANTE FABRIC ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑΣ

16 Νοεμβρίου 2022 @ 18:00 - 19:30

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

One event on 23 Νοεμβρίου 2022 at 18:00

Δωρεάν

Ένα κομμάτι ύφασμα μπορεί να πει την δική του ιστορία με τις δικές του αναμνήσεις. Αυτό ακριβώς θα δημιουργήσουμε σε αυτό το ONLINE (διαδικτυακό) σεμινάριο με τη Μάγια Ζαγκόρσκα. Σε αυτές τις δύο συναντήσεις (16 και 23 Νοεμβρίου) η Μάγια θα μας δείξει πώς να μεταμορφώνουμε ένα απλό κομμάτι υφάσματος σε εντυπωσιακές υφασμάτινες ταπετσαρίες, γνωστές και ως Αρράς, σε μπροκάντε στυλ χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές αλλά και μεταφορά εικόνας (transfer).

Η Μάγια θα μας μιλήσει για όλη τη θεωρία γύρω από τις τεχνικές παλαίωσης του υφάσματος , ενώ θα μας δείξει στην πράξη βήμα-βήμα πώς να πετύχουμε το στυλ πατίνας σε αυτό.

Οι ταπετσαρίες έχουν μια μακρά ιστορία χιλιάδων ετών και ήταν μια ξεχωριστή μορφή τέχνης ήδη από την εποχή των αρχαίων Αιγυπτίων και των αρχαίων Ελλήνων. Αυτή ακριβώς την τέχνη των χιλιάδων ετών θα μιμηθούμε και εμείς δημιουργώντας μοναδικά αρράς, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν ως ταπετσαρίες στον τοίχο, να κολληθούν στην πλάτη μιας καρέκλας ή σε ένα έπιπλο, να κολληθούν σε μια ντουλάπα ή όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε!

Το κόστος του ONLINE (διαδικτυακού) μαθήματος και για τις δύο συναντήσεις που θα γίνουν μέσω ιδιωτικού γκρουπ στο Facebook είναι 60 ευρώ. Τα μαθήματα θα μεταδοθούν LIVE στις 16 και 23 Νοεμβρίου, ωστόσο αν δεν έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε τη στιγμή της ζωντανής μετάδοσης θα έχετε στη συνέχεια πλήρη πρόσβαση στο μαγνητοσκοπημένο βίντεο που μείνει στην ομάδα.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στείλτε μας μήνυμα στο Facebook ή email στο info@decomagia.gr ή δηλώστε συμμετοχή από την ηλεκτρονική φόρμα παρακάτω. Αμέσως μετά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να οργανώσουμε τη συμμετοχή σας.

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Νοεμβρίου 2022
Ώρα:
18:00 - 19:30
Κόστος:
Δωρεάν
Ιστότοπος:
https://fb.me/e/3Js8ClRp5

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia