Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

BROCANTE ΥΦΑΣΜΑ-ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΜΕ ΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ

3 Μαρτίου 2023 @ 16:00 - 20:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

One event on 3 Μαρτίου 2023 at 16:00

Δωρεάν

Ένα κομμάτι ύφασμα μπορεί να πει την δική του ιστορία με τις δικές του αναμνήσεις. Αυτό ακριβώς δημιουργούμε σε αυτό το διήμερο σεμινάριο με τη Μάγια Ζαγκόρσκα. Σε αυτές τις δύο συναντήσεις (17 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου) θα μεταμορφώσουμε ένα απλό κομμάτι υφάσματος σε εντυπωσιακές υφασμάτινες ταπετσαρίες, γνωστές και ως Αρράς, σε μπροκάντε στυλ χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές με τα αγαπημένα υλικά Maja’s Memories.

Η Μάγια μας μιλά αναλυτικά για όλη τη θεωρία γύρω από τις τεχνικές παλαίωσης του υφάσματος , ενώ μας δείχνει στην πράξη βήμα-βήμα πώς να εφαρμόσουμε και να πετύχουμε το στυλ πατίνας σε αυτό. Θα μάθουμε πώς μπορούμε να το συνδυάσουμε με ακόμα περισσότερες τεχνικές όπως το κλασικό ντεκουπάζ, αλλά και μεταφορά εικόνας (transfer) με χαρτιά Prima, στένσιλ, σφραγίδες κλπ.

Όποιος συμμετέχων επιθυμεί μπορεί να δημιουργήσει με την ίδια τεχνική όχι πάνω σε ύφασμα αλλά σε καμβά ή ξύλο. Αν επιλέξει το ξύλο θα μπορεί στη συνέχεια να δουλέψει και με ξυλόγλυπτες τρέσες περιμετρικά.

Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει ο ίδιος την επιφάνεια πάνω στην οποία θέλει να δουλέψει (βαμβακερό ύφασμα, καμβάς, ξύλο διαστάσεων έως περίπου 1 μέτρο x 80 εκατοστά) καθώς και το ριζόχαρτο(και την κόλλα ντεκουπάζ) ή το χαρτί transfer Prima της επιλογής του. Στην τιμή του μαθήματος περιλαμβάνονται όλα τα υπόλοιπα υλικά Maja’s Memories που θα χρειαστούμε, ενώ ο καθένας μπορεί να επιλέξει να στολίσει το έργο του με στένσιλ και σφραγίδες από τη συλλογή της Μάγιας ή να φέρει τα δικά του ή να προμηθευτεί τα δικά του σχέδια από το κατάστημα. Σύντομα στο κατάστημά μας θα υπάρχουν διαθέσιμα μεγάλα, χοντρά στένσιλ που θα είναι ιδανικά γι’ αυτό το έργο.

Παράλληλα, εσείς πρέπει να φέρετε μαζί σας τα εργαλεία σας. Ενδεικτικά θα πρέπει να έχετε μαζί σας:

Πινέλα, διάφορα

Σπάτουλες, διάφορες

Βαμβακερό πανί

Ποδιά

*Η τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Στο τέλος του σεμιναρίου ο κάθε συμμετέχων θα πάρει τη δημιουργία του. Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι απλά ενδεικτικές για το τι μπορούμε να δημιουργήσουμε

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Μαρτίου 2023
Ώρα:
16:00 - 20:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia