Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

4η ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ DECOMAGIA

1 Δεκεμβρίου 2019 @ 11:00 - 15:00

Δωρεάν

Φέτος για τέταρτη χρονιά επαναλαμβάνουμε την μεγάλη Γιορτή Αγάπης στο εργαστήρι μας! Και φέτος θα συγκεντρωθούμε στο εργαστήρι μας για να δημιουργήσουμε για έναν σημαντικό σκοπό!

Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε όμορφες και μικρές κατασκευές, τις οποίες στη συνέχεια θα δωρίσουμε στα παιδιά του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία «Παναγία Ευαγγελίστρια», για τα μπαζάρ που διοργανώνουν και από τα οποία επιβιώνουν. Η «Παναγία Ευαγγελίστρια» είναι ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με αναπηρία, όπου τα παιδιά μαθαίνουν μουσική, χειροτεχνία, θέατρο και ασχολούνται με τον αθλητισμό! Μέσα από το μπαζάρ τους θα μπορέσουν να συνεχίσουν να δημιουργήσουν ένα κέντρο υποστηριζόμενης διαβίωσης για παιδιά που το έχουν ανάγκη.

*Παράλληλα, το κατάστημά μας θα είναι ανοιχτό από τις 11.00 ως τις 14.00 και το 10% των εσόδων θα διατεθεί στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία «Παναγία Ευαγγελίστρια»

Ο καθένας από εσάς μπορεί να φέρει και δικές του έτοιμες δημιουργίες που έχει ήδη φτιάξει για να τα δωρίσουμε στο μπαζάρ των παιδιών!


Τι θα κάνουμε αυτή τη μέρα:

Σε όλο μας το εργαστήριο θα δημιουργηθούν τμήματα δημιουργίας με επικεφαλής τους δασκάλους μας. Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα τα παρέχουμε εμείς δωρεάν! Από εσάς χρειαζόμαστε μόνο την όρεξη, την εμπειρία και την δημιουργικότητά σας!

Είναι σημαντικό οι εθελοντές δημιουργοί στην εκδήλωση να έχουν εμπειρία και να έχουν δημιουργήσει ξανά με τις τεχνικές με τις οποίες θα δουλέψουμε και να μην είναι αρχάριοι καθώς σκοπός είναι να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα έργα και όχι να διδαχθούμε εμείς τις τεχνικές.

Ο κάθε συμμετέχων στην εκδήλωση θα έχει επιλέξει από πριν την τεχνική με την οποία θέλει να δημιουργήσει βάσει της εμπειρίας του, ώστε να ενταχθεί στο αντίστοιχο τμήμα. Με την καθοδήγηση των δασκάλων θα δημιουργήσουμε μικρά και εύκολα έργα για τα μπαζάρ της «Παναγίας Ευαγγελίστριας»!

Για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα την ημέρα της εκδήλωσης και υπάρξει συνωστισμός στα τμήματα θα πρέπει όσοι θέλουν όντως να έρθουν στην εκδήλωση και να δημιουργήσουν να μας ενημερώσουν είτε με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε με ένα μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook είτε μέσω ηλεκτρονικής κράτησης από την ιστοσελίδα μας από την επιλογή «Κράτηση Θέσης». Είναι απαραίτητο ο κάθε συμμετέχων να μας δηλώσει σε ποιο τμήμα θέλει να ενταχθεί και αν διαθέτει εμπειρία.

Οι τεχνικές με τις οποίες θα δουλέψουμε είναι:
Decoupage,
Scrapbooking,
Ραπτική
Φελτ (καλό θα είναι να φέρετε και τα εργαλεία σας: μονή βελόνα, βούρτσα, σφουγγάρι)
Mix media

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ για να δημιουργήσουμε για αυτόν τον ιερό σκοπό και να βοηθήσουμε αυτόν τον τόσο σημαντικό φορέα!

 

*Οι φωτογραφιες είναι από τις προηγούμενες Γιορτές Αγάπης!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα:
11:00 - 15:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia