Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙΑ MIX MEDIA (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ-2ο ΜΑΘΗΜΑ)

2 Φεβρουαρίου 2023 @ 16:00 - 20:00

Δωρεάν

Σε αυτό το σεμινάριο με τη Μάγια θα δημιουργήσουμε τη δική μας μικρή πολιτεία με μεικτές τεχνικές, υλικά Maja’s Memories (χρώματα, πάστες κλπ), στένσιλ, ντεκουπάζ, σφραγίδες ανάλογα την επιλογή  του καθενός!

Σε αυτό το τριήμερο σεμινάριο (26/1 – 2/2 – 9/2) με την καθοδήγηση της Μάγιας θα μάθουμε πώς να δουλεύουμε το φυσικό ξύλο, να το κόβουμε χρησιμοποιώντας μικροεργαλεία και να το μεταχειριζόμαστε ώστε να δημιουργήσουμε την δική μας σύνθεση ενός μικρού χωριού!

Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του σε ένα κουτί με φυσικά ξύλα, όπως κομμάτια ξύλου, θαλασσόξυλα, μικρούς κορμούς, ξύλινα καρούλια κλπ. Τα ξύλα αυτά θα τα τροποποιήσουμε και θα τα χρησιμοποιήσουμε ως βάση για να δημιουργήσουμε τη σύνθεσή μας! Το χωριό μας μπορεί να έχει σπίτια, δεντράκια ακόμα και τη δική του… μπουγάδα!

Αυτή τη σύνθεση θα την στολίσουμε με διαφορετικές μεικτές τεχνικές σε πιο vintage ή μοντέρνο στυλ ανάλογα με αυτό που θέλει ο καθένας! Η σύνθεσή μας μπορεί να γίνει καδράκι, κλειδοθήκη, βάση στήριξης για βιβλίο, ένα μοναδικό διακοσμητικό για το σπίτι μας και ό,τι άλλο φανταστεί ο καθένας!

Στην τιμή περιλαμβάνονται ΟΛΑ τα υλικά και όλος ο κύκλος των τριών μαθημάτων ΕΚΤΟΣ από τα ξύλα. Εσείς πρέπει να φέρετε μαζί σας τα ξύλα σας και τα εργαλεία σας. Ενδεικτικά θα πρέπει να έχετε μαζί σας:

Πινέλα, διάφορα

Σπάτουλες, διάφορες

Ειδική παλέτα ζωγραφικής

Σκληρό σουπλά

Βαμβακερό πανί

Ποδιά

*Η τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή.

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Φεβρουαρίου 2023
Ώρα:
16:00 - 20:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia