Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΝΑΤΕΛΑ ΡΟΥΣΟ: ΚΑΜΒΑΣ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ PINK & GOLD

28 Σεπτεμβρίου 2019 @ 10:00 - 15:00

Δωρεάν

Αυτό το Σάββατο  28/9 με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε στο εργαστήρι μας την καταξιωμένη δασκάλα της εταιρείας Stamperia, Donatella Russo (Ντονατέλα Ρούσο). Αυτήν την ημέρα θα κάνουμε δύο ξεχωριστά μαθήματα, ένα πρωινό και ένα απογευματινό. Δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή και στα δύο σεμινάρια, ωστόσο αν κάποιος επιλέξει να συμμετέχει και στα δύο θα έχει έκπτωση 15% στη συνολική του συμμετοχή! Μπορείτε να δείτε για το δεύτερο σεμινάριο ΕΔΩ.

Στο πρωινό σεμινάριο θα δημιουργήσουμε ένα υπέροχο καμβά mix media μεγέθους 30x40cm  με κεντρικό θέμα μια υπέροχη κοπέλα και την τεχνική της γλυπτικής ζωγραφικής! Στον καμβά η ρομαντική εικόνα της κοπέλας θα εμπλουτιστεί από φλόραλ στοιχεία με λουλούδια που θα φτιάξουμε μόνοι μας σε ροζ αποχρώσεις με χρυσές πινελιές μαθαίνοντας την κλασική τεχνική της γλυπτικής ζωγραφικής, ενώ θα δουλέψουμε και με στένσιλ.

Όλα τα υλικά περιλαμβάνονται στην τιμή εκτός από τα πινέλα που θα πρέπει να φέρει μαζί του κάθε συμμετέχοντας ή να προμηθευτεί εκείνη τη στιγμή από το κατάστημά μας. Τα πινέλα που θα χρειαστείτε είναι τα συγκεκριμένα:

Πινέλο πλατύ

Πινέλο liner

Πινέλο για στένσιλ φυσική τρίχα

Πινέλο γενικής χρήσης 18mm

Πινέλο 3/4

 

Για την κατοχύρωση της θέσης σας απαιτείται η καταβολή προκαταβολής 30 ευρώ έως και πέντε μέρες μετά την δήλωση της συμμετοχής σας είτε στο ταμείο του καταστήματός μας είτε μέσω τράπεζας με κατάθεση στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας:

IBAN: GR9701100570000005778301225

Όνομα δικαιούχου: Κουτσαντωνάκης Μιχάλης

Μετά την κατάθεση ενημερώστε μας με ένα τηλέφωνο ή ενα email στο info@decomagia.gr.

 

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά, εκτός από τα πινέλα.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Επιβεβαίωση κράτησης» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

*Στην τιμή του σεμιναρίου δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Στο μάθημα δεν μπορεί να γίνει η εξαργύρωση των 20 ευρώ της κάρτας μέλους.

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28 Σεπτεμβρίου 2019
Ώρα:
10:00 - 15:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia