Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΡΟΛΟΪ ΜΕ ΡΗΤΙΝΗ ΚΑΙ POURING

13 Νοεμβρίου 2020 @ 17:00 - 18:30

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

One event on 20 Νοεμβρίου 2020 at 17:00

Δωρεάν

Μια νέα σειρά σεμιναρίων ξεκινά στο Decomagia μαζί με την δημιουργό Ανθή Μανώλη, η οποία θα μας μάθει πώς να δουλεύουμε την εποξική ρητίνη για να δημιουργούμε άκρως εντυπωσιακά έργα!

Η εποξική ρητίνη -εκτός από κοσμήματα όπου χρησιμοποιείται κατά κόρον- μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μοναδικά, λαμπερά έργα γεμάτα χρώμα και γυαλιστερή κάλυψη. Είναι ένα υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στην αναπαλαίωση τραπεζιών!

Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο (13 και 20 Νοεμβρίου) θα δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό ρολόι συνδυάζοντας την τεχνική της ρητίνης με pouring! Το αποτέλεσμα θα είναι ένα μοναδικό για τον καθένα ρολόι που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο, γεμάτο χρώμα και γυαλιστερή επιφάνεια σαν γυάλινη, αλλά ανθεκτική σαν μάρμαρο!

Εκτός από τις δύο ημέρες στις οποίες θα δημιουργήσουμε, ο κάθε συμμετέχων θα χρειαστεί να έρθει στο εργαστήρι και μια τρίτη φορά, για να πάρει το ρολόι, το οποίο θα πρέπει να έχει αφήσει εκεί μέχρι να στεγνώσει καλά η ρητίνη. Επίσης, στην τελευταία επίσκεψη θα γίνουν κάποια τελευταία τριψίματα και η εφαρμογή του μηχανισμού. Η τελευταία επίσκεψη θα γίνει ύστερα από συνεννόηση με τη δασκάλα και το εργαστήρι και δεν θα διαρκέσει πάνω από 15 λεπτά.

O κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του (τα υλικά ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην τιμή):

Στο σεμινάριο εσείς χρεώνεστε μόνο την συμμετοχή σας και δεν έχετε παρά να φέρετε τα υλικά, τα οποία θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί αποκλειστικά από το κατάστημά μας είτε παλιότερα είτε την μέρα του σεμιναρίου, όπως αναφέρονται στην παρακάτω λίστα υλικών (πατώντας στις ονομασίες μπορείτε να δείτε τα προϊόντα αναλυτικά)

Ρολόι τοίχου στις διαστάσεις που θέλουμε

Ρητίνη εποξική δύο συστατικών

-Χρώματα pigment σε σκόνη της επιλογής μας

Ακρυλικά χρώματα της επιλογής μας

Pouring Medium Pentart

-Υλικά διακόσμησης της επιλογής μας (χάντρες λουλούδια αποξηραμέναglitter νιφάδες, πετρούλες διακοσμητικές, φύλλα χρυσού κτλ)

Μηχανισμός ρολογιού

Μεταλλικά στοιχεία ή bullets για τις ώρες

Μικρό γυαλόχαρτο ή τριβείο

Χαρτοταινία

Πιστολάκι ή φλόγιστρο

Έξτρα υλικά (δεν υπάρχουν στο κατάστημά μας):

-Ξυλάκια ανάδευσης

-Οινόπνευμα 91%

-Ποτηράκια πλαστικά

-Γάντια μιας χρήσης

-Μωρομάντηλα

-Ποδιά

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά με ένα email στο info@decomagia.gr

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι και να φορούν μάσκες.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

 

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Νοεμβρίου 2020
Ώρα:
17:00 - 18:30
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia