Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΜΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΑΠΟ ΠΗΛΟ (ΔΙΗΜΕΡΟ)

10 Φεβρουαρίου 2022 @ 16:00 - 11 Φεβρουαρίου 2022 @ 20:00

Δωρεάν

Ένα μοναδικό πορτρέτο συνδυάζεται με μια εντυπωσιακή σύνθεση από λουλούδια! Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο με την καθοδήγηση της Καίτης Δουλαβέρη θα δημιουργήσουμε με εύκολη ζωγραφική (easy painting) το πορτρέτο ενός χαριτωμένου κοριτσιού, ενώ θα συμπληρώσουμε το έργο με μια εντυπωσιακή σύνθεση με ορτανσίες που θα φτιάξουμε εξ ολοκλήρου μόνοι μας με τις τεχνικές της γλυπτικής με πηλό.

O κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του (τα υλικά ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην τιμή):

Στο σεμινάριο εσείς χρεώνεστε μόνο την συμμετοχή σας και δεν έχετε παρά να φέρετε τα υλικά, τα οποία θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί αποκλειστικά από το κατάστημά μας είτε παλιότερα είτε την μέρα του σεμιναρίου, όπως αναφέρονται στην παρακάτω λίστα υλικών (πατώντας στις ονομασίες μπορείτε να δείτε τα προϊόντα αναλυτικά):

Επιφάνεια της επιλογής σας (κάδρο, δίσκος, μεγάλο κουτί για να στολίσουμε το καπάκι)

Πηλός ελαφρύς Artista (1)

Ακρυλικά Χρώματα: δέρματος, γαλάζιο, καφέ σκούρο, λευκό, πράσινο, μαύρο, κόκκινο

Heavy body gel Pentart (1)

Καρμπόν

Perlen pen λευκό ή ροζ (προαιρετικά)

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σύμφωνα με τους κανόνες για την προστασία από την Covid-19 οι συμμετέχοντες θα πρέπει είτε να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα rapid test.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι με μάσκες.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
10 Φεβρουαρίου 2022 @ 16:00
Τέλος:
11 Φεβρουαρίου 2022 @ 20:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia