Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΑΝΕΛ BROCANTE ΜΕ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

23 Νοεμβρίου 2019 @ 10:30 - 17:00

Δωρεάν

Σε αυτό το σεμινάριο θα ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο! Η Μάγια θα μας καθοδηγήσει να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό πάνελ σε στυλ μπροκάντε με την ολοκαίνουργια Brocante Powder της σειράς Maja’s Memories, το οποίο θα διακοσμήσουμε ακόμα με έναν εντυπωσιακό παλαιωμένο καθρέφτη που θα δημιουργήσουμε μόνοι μας!

ΥΛΙΚΑ

Τα υλικά δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του μαθήματος. Κάθε συμμετέχων θα πρέπει να τα προμηθευτεί αποκλειστικά από το κατάστημά μας είτε την ημέρα του μαθήματος είτε να το έχει κάνει νωρίτερα και να τα φέρει μαζί του

Ξύλινο πάνελ 100x62cm ή 50x62cm (υπάρχουν στο κατάστημα μας)

Μαύρο Chalkboard paint ή μαύρο Gesso

Χρώματα κιμωλίας της επιλογής σας

Brocante Powder

Στένσιλ. Θα χρειαστούμε ένα 3D στένσιλ για το background (θα βρείτε και στο κατάστημά μας εντυπωσιακά νέα 3D σχέδια κατάλληλα γι’ αυτό το στυλ) και ακόμα ένα στένσιλ απλό μικρότερο για την παλαίωση του καθρέπτη

Τζάμι σε μέγεθος που να ταιριάζει σε αυτό του πάνελ

Κορνίζα ή ξυλόγλυπτες τρέσες που θα τις βάλετε ως κορνίζα. Η κορνίζα ή οι τρέσες θα πρέπει να είναι ακριβώς στο μέγεθος του τζαμιού που θα κάνουμε καθρέπτη. Μπορείτε να δείτε και τις κορνίζες μας από ρητίνη ώστε να ρυθμίσετε το μέγεθος του τζαμιού.

Mirror mist για γυαλί

Goldpasta ή πατίνα χρυσή

Bitumen Wax

Heavy Body Gel

*Το κόλλημα της κορνίζας ή των τρεσών και του καθρέφτη δεν θα πραγματοποιηθεί  στο σεμινάριο, αλλά θα το κάνετε στη συνέχεια μόνοι σας.

Σπάτουλα φαρδιά (δεν υπάρχει στο καταστημα μας, θα τη βρείτε σε χρωματοπωλεία),

Πινέλα γενικής χρήσης

Ποδιά

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά, εκτός από τα πινέλα.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 ή ηλεκτρονικά από την επιλογή «Επιβεβαίωση κράτησης» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

 

 

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Νοεμβρίου 2019
Ώρα:
10:30 - 17:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia