Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΑΛΑΙΩΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ 3D STRUCTURE POWDER

17 Σεπτεμβρίου 2020 @ 17:00 - 21:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

One event on 18 Σεπτεμβρίου 2020 at 17:00

Δωρεάν

Ελάτε να παλαιώσουμε τα έπιπλά μας με 3D Structure Powder! Η Μάγια Ζαγκόρσκα θα μας καθοδηγήσει για να δώσουμε στα έπιπλά μας νέα ζωή και ύφος σε αυτό το διήμερο σεμινάριο (17 και 18 Σεπτεμβρίου).

Εσείς δεν έχετε παρά να φέρετε ένα παλιό σας μικροέπιπλο (τραπεζάκι, δίσκο, μεγάλο κουτί, μικρή βιβλιοθηκούλα κ.α.) και μαζί θα ακολουθήσουμε κάθε βήμα για να αλλάξουμε τα έπιπλά μας!

ΛΙΣΤΑ ΥΛΙΚΩΝ

3D Structure Powder Maja’s Memories

Χρώματα κιμωλίας σε μια-δυο αποχρώσεις της επιλογής σας

Πινέλα γενικής χρήσης και χοντρά πινέλα (γουρουνοπίνελα)

Προαιρετικά ανάλογα με το έπιπλο του καθενός μπορεί να χρειαστεί αστάρι. Αν το έπιπλο είναι από καθαρό ξύλο και είναι απλώς βαμμένο ή λουστραρισμένο είναι αρκετό να το έχετε τρίψει με ένα γυαλόχαρτο πριν έρθετε στο μάθημα. Διαφορετικά θα χρειαστείτε να το περάσετε με ένα Αστάρι Primer Pentart ή αν η επιφάνεια είναι πολύ δύσκολη (μελαμίνη, πλαστικό κα) με το Bonding Primer της Pentart. Σε κάθε περίπτωση η Μάγια θα σας καθοδηγήσει εκείνη την στιγμή για την σωστή επιλογή.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την δημιουργία τους.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά με έως 8 συμμετέχοντες σε πολύ καλά αεριζόμενο χώρο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες εφόσον είναι δυνατόν να είναι εφοδιασμένοι με μάσκες.

Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε μέσω ηλεκτρονικάΘα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ώστε το τμήμα να μην υπερβεί τα οχτώ άτομα για λόγους προστασίας.

Εφόσον για κάποιον λόγο δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, παρακαλώ ενημερώστε μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ατόμων, το μάθημα θα ακυρωθεί.

 

 

 

 

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρα:
17:00 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia