Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΠΙΠΛΟΥ MASTERCLASS (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ)

16 Φεβρουαρίου 2023 @ 16:00 - 20:00

Δωρεάν

Ένα παλιό έπιπλο μπορεί να έχει πάντοτε μια δεύτερη ευκαιρία ζωής! Αυτή την δεύτερη ευκαιρία θα τη δώσουμε στα παλιά μας έπιπλα σε αυτό το τριήμερο Masterclass σεμινάριο μεταμόρφωσης επίπλων (16/2-23/2-2/3) για προχωρημένους με τη Μάγια Ζαγκόρσκα.

Κάθε συμμετέχων θα φέρει το δικό του ξεχωριστό έπιπλο! Η Μάγια θα συζητήσει μαζί του και θα βρουν την ιδανική νέα ζωή γι’ αυτό! Με την καθοδήγηση της Μάγιας, ο καθένας θα μεταμορφώσει το έπιπλό του εφαρμόζοντας τις κατάλληλες τεχνικές με τη βοήθεια των αγαπημένων προϊόντων Maja’s Memories. Στο κάθε έπιπλο μπορούμε να δουλέψουμε κάθε είδος πατίνας και να μάθουμε πώς να δουλεύουμε τα υλικά για ένα μοναδικό κάθε φορά αποτέλεσμα!

Ο κάθε συμμετέχων θα μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει για την μεταμόρφωση του επίπλου του στένσιλ, μεγάλες σφραγίδες και κάθε υλικό Maja’s Memories. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιήσει το δικό του transfer (το transfer ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην τιμή)

Στην τιμή του σεμιναρίου περιλαμβάνονται όλα τα υλικά εκτός από το έπιπλο που θα πρέπει να φέρει ο κάθε συμμετέχων (επίσης δεν περιλαμβάνεται το transfer σε περίπτωση που κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει). Το έπιπλο πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένο: Να είναι καθαρό από τυχόν παλιές βρωμιές και λίπη (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το Liquid Remover) και να έχει τριφτεί ελαφρά με γυαλόχαρτο.

Επίσης εσείς πρέπει να φέρετε μαζί σας τα εργαλεία σας. Ενδεικτικά θα πρέπει να έχετε μαζί σας:

Πινέλα, διάφορα

Σπάτουλες, διάφορες

Βαμβακερό πανί

Ποδιά

*Η τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Στο τέλος του σεμιναρίου ο κάθε συμμετέχων θα πάρει τη δημιουργία του. Δηλώστε συμμετοχή απλώς με ένα τηλεφώνημα στο 2109713840 είτε ηλεκτρονικά από την παρακάτω επιλογή.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι απλά ενδεικτικές για το τι μπορούμε να δημιουργήσουμε

Κράτηση

Tickets are not available as this εκδήλωση has passed.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Φεβρουαρίου 2023
Ώρα:
16:00 - 20:00
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Decomagia
Βουλιαγμένης 536
Άλιμος, Αττικής 17456 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
211 0135700

Διοργανωτής

Decomagia